Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2019 10:42:12
Deli članek:

LUKA, DAJ MI 28.000 DOLARJEV! Neverjetno pričakovanje NOREGA AMERIČANA - ne boste verjeli, ZAKAJ!

Reuters

V Združenih državah Amerike močno odmeva neverjetna stava neznanega Američana.

Na začetku septembra se je našel nekdo, ki je vstopil v neko ameriško stavnico in dal na mizo deset ameriških dolarjev. V zameno pa je dobil listek, na katerem piše, da mu v primeru pravilne napovedi pripada neverjetnih 28.000 dolarjev. Da, 28 tisoč zelencev. In kaj je bila napoved. Zgolj dve zadevi, ki sta se tedaj, torej pred skoraj tremi meseci zdeli popolnoma nori. Američan je namreč na svojem listku združil napoved najkoristnejšega igralca lige NFL in najkoristnejšega igralca lige NBA za skupno kvoto 2800! 

Torej za kvoto, ki je višja od tiste, ki bi jo dobili, če bi želeli staviti na pristanek nezemljanov na Zemlji v naslednjem letu ali na uspešno izvalitev dinozavra v pravem Jurskem parku. Američan je napovedal, da bo MVP lige NBA Luka Dončić in da bo MVP lige NFL podajalec moštva Baltimor Raven, Lamar Jackson. Neverjetno. Noro. A danes je Jackson ob koncu zanj šokantno uspešnega rednega dela lige ameriškega nogometa prvi favorit za prestižno priznanje, medtem ko Dončić ...

Da, nekoliko ga je ustavila poškodba gležnja in naš ameriški stavec tega zagotovo ni vesel. Sploh ker so se mu zadeve začele razpletati na resnično neverjeten način. Začelo je celo kazati, da bi Dončić za MVP lahko zelo resno konkuriral, medtem ko je bil Jackson vedno boljši in je danes na prej omenjeni točki prvega favorita. Povedano drugače, stvari so se toliko spremenila, da bi vam danes 10 dolarjev, ki bi jih stavili na kombinacijo Dončić - Jackson, prineslo zgolj 53 dolarjev. 

In če se bo Dončić na parket vrnil tako uspešno, kot je igral pred poškodbo, si lahko predstavljate, da neznanega Američana, o katerem na veliko pišejo ameriški mediji, čaka zelo zanimiva in napeta pomlad. Pomlad za 28 jurjev.