Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 21.11.2017 11:06:18

OPA, to pa je presenečenje! Gašper Vidmar priznal: Tako me je Gogi prepričal, da nadaljujem in takšna je njegova prihodnost v reprezentanci!

Profimedia
Čeprav je bilo veliko dvoma o tem, ali bo Gašper Vidmar končal svojo reprezentančno pot, je odlični center že pred tedni razveselil navijače slovenske reprezentance.

Visokorasli košarkar je dolgo časa kolebal, ali bo končal svojo pot ali ne, na koncu pa se je le odločil, da bo novemu selektorju Radu Trifunoviću na voljo tudi v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo. Ob prvem zboru reprezentance po osvojitvi zlata, Slovenija bo odigrala domačo tekmo z Belorusijo, nato pa gostovala v Španiji, je Vidmar razkril, da je imel zelo pomembno vlogo pri njegovi odločitvi, da vztraja v reprezentančnem dresu, tudi Goran Dragić.

"Z Goranom sva se slišala in tudi on je imel svojo vlogo pri tem, da sem se odločil za nadaljevanje. Upam, da se mi bo pridružil tudi on. Mislim, da tudi on koleba med ja in ne. Upam, da se bo odločil tako kot jaz in da bo morda tudi moja odločitev pomagala, da bo še naprej igral," je za portal MMC zanimivost razkril Vidmar in tako še dodatno razveselil navijače slovenske reprezenztance!

Članki iz rubrike