miša molk Odkrito.si

Cigansko razmišljanje Miše Molk

Porsche Cayenne Svet24.si

15-letnik mamin porsche zapeljal v potok

horoskop_napoved Svet24.si

Tedenski horoskop: če želite premagati negativne...

plakat, velenje Svet24.si

Plakati v Velenju z napisi "za družino, za ...

Travis Scott, Kylie Jenner Najstnica.si

Travis Scott in Kylie Jenner skupaj na modni ...

katastrofa Petisvet

Skrivnostna opozorila - kaj nas čaka?

oriana girotto Njena.si

Grenki spomini: Oriana Girotto o sinu Aleksandru

nu
nu
46 13.09.2017 08:13:01

Sašo Dončića za PREDSEDNIKA! Poglejte TO sporočilo naši VLADI in firmam: ČASTITE 15 avionov, ker ...

www.alesfevzer.com
Kot strokovni komentator je postal ena najbolj priljubljenih osebnosti na slovenski sceni.

Mnogi pravijo, da je car že zaradi tega, ker mu je pred 19 leti uspel Luka Dončić. No, enak car pa je Saša Dončić tudi zaradi nastopov v vlogi strokovnega komentatorja prenosov na Kanalu A in - v primeru četrtfinalnega obračuna z Latvijo - POP TV. Po zmagi na tej zadnji tekmi pa je zablestel še bolj kot kadarkoli do zdaj, zablestel je v vsem svojem sijaju košarkarskega misleca in sijajnega zabavljača z izjemnim smislom za humor. 

Ni pa nič humorističnega (pa čeprav je vse skupaj verjetno nerealno) v pozivu, ki ga je v mikrofon Pop TV-ja spesnil po koncu fantastične četrtfinalne predstave slovenske izbrane vrste. Ko je bilo govora, kaj si zaslužijo njegov sin in sinovi soigralci, je najprej govoril v strogo košarkarskem jeziku, nato pa se je odločil, da bo nagovoril - pozor - vlado republike Slovenije in vodilna slovenska podjetja, vodilne slovenske firme. 

""Mislim, da si ti fantje zaslužijo nekaj prav posebnega. Vlada republike Slovenije, Adria Airways, slovenska podjetja, poslušajte: Organizirajte in častite 10, morda tudi 15 čarterskih poletov, čarterskih avionov. 'Nafilajte' tole dvorano v četrtek, ker v četrtek bomo mi dobili še eno tekmo. Boljši smo od Španije, prepričan sem v zmago nad Španijo in v nedeljski finale. Zato je prav, da damo tem fantom podporo, kakršno si zaslužijo," je dejal in postal narodni junak.

Članki iz rubrike