dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

ku
ku
1 06.06.2024 05:27:06

Cirkus v Beogradu: kar se je zgodilo na tekmi med Partizanom in Zvezdo, svet ne pomni! To je največja farsa!

Neverjetni prizori in neverjetno dogajanje na finalni tekmi srbskega košarkarskega prvenstva med Partizanom in Crveno zvezdo.

Ni besed za to, kar se je dogajalo na drugi tekmi finala srbskega košarkarskega prvenstva med Partizanom in Crveno zvezdo. Tekma je bila prekinjena v tretji četrtini pri vodstvu Partizana s 57:45, ker so navijači črno-belih žaljivo skandirali predsedniku Crvene zvezde Nebojši Čoviću in njegovi družini ter s predmeti obmetavali predstavnike zvezde. Košarkarji Partizana so svoje navijače prosili, naj prenehajo s skandiranjem, ker pa se to ni zgodilo, so košarkarji Zvezde zapustili teren in zahtevali, da se dvorana izprazni. Na drugi strani so navijači od košarkarjev Partizana zahtevali, da ne želijo, da tekmo odigrajo brez njihove prisotnosti.

In tako je bila tekma več kot eno uro prekinjena, nato pa je nastal še večji kaos. Po nekaterih informacijah naj bi se tekma nadaljevala v četrtek, tudi uradni napovedovalec je podal takšne informacije, košarkarji Partizana so po pisanju srbskih medijev že zapustili dvorano, nato pa ... šok! Sodniki in košarkarji Crvene zvezde so se vrnili na parket in čakali 15 min, da se pojavijo tudi košarkarji Partizana. Ker se to ni zgodilo, so sodniki zapiskali konec in napovedali, da bo tekma registrirana z 20:0 za Zvezdo, ki bo tako osvojila naslov srbskega prvaka. Uradni epilog naj bi zadeva doživela danes, a to, kar se je zgodilo, je resnično cirkus brez primere ...

Članki iz rubrike