cg_elektrika_2 Svet24.si

Država za subvencijo cen elektrike potrošila 241...

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

dan drzavnosti proslava 2024 pl Reporter.si

To je bil gotovo hud udarec za Milana Kučana ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

ku
ku
18 05.06.2024 11:40:18

Dončić se je pred prvo tekmo v Bostonu razjezil: "Kako za vraga on to ve? Dvakrat v življenju sem se pogovarjal z njim!"

Luka Dončić z Dallasom začenja finalno serijo z Bostonom, prva tekma bo na sporedu v noči na petek ob 2.30.

Slovenski ljubitelji košarke že nestrpno odštevajo dneve do začetka prve tekme finala lige NBA. Luka Dončić bo namreč z Dallasom skušal osvojiti šampionski prstan. Nasproti mu bo stal Boston, ki je najboljša ekipa rednega dela in ki je prepričljivo prišla do finala, nazadnje je v finalu vzhodne konference s kar 4:0 izločila Indiano. 

V dnevih pred finalom je bilo že veliko povedanega in zapisanega o povezavah med obema finalistoma. Med drugim si bosta iz oči v oči zrla nekdanja soigralca Luka Dončić in Kristaps Porzingis. Omenjeni evropski dvojec bi moral biti pri Dallasu tako zelo povezan in uspešen kot sta na primer Dončić in Kyrie Irving trenutno, a skupaj na parketu nista nikoli delovala prav zastrašujoče. 

Nekdanji član Dallasa in zdaj košarkarski analitik Chandler Parsons pa je v podkastu Run It Back med drugim izjavil, da Porzingisa v Dallasu ne marajo in da Luka Dončić ni maral igrati z njim. O tem so Dončića povprašali tudi na tiskovni konferenci. "Vidite, zato ne poslušam podkastov, ker ljudje preprosto nimajo pojma. S Chandlerjem Parsonsom sem govoril morda dvakrat v življenju. Kako bi on to vedel? S KP-jem sva v dobrih odnosih. Ne vem, zakaj ljudje trdijo nasprotno," je bil jasen in glasen Dončić.

Članki iz rubrike