stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 13.12.2023 12:32:23

Ne le Dončiću, tudi Jokiću! Noro, kaj so sodniki spet naredili najboljšemu košarkarju, Srbi so potezo označili za sramoto! (video)

Nikola Jokić je doživel pravo zaušnico.

Srb Nikola Jokić, MVP zadnjega finala s prvakom Denverjem, tekme proti Chicagu ni končal, saj je bil izključen proti koncu druge četrtine zaradi besed, namenjenih sodniku. To se je zgodilo po akciji, v kateri je upal na osebno napako. Ob vračanju v obrambo je prigovarjal sodniku, ta pa mu je najprej pokazal tehnično, nato pa ga je na začudenje praktično vseh v dvorani, ne le Jokića, še izključil. To je bila že druga letošnja izključitev za srbskega zvezdnika. 

Srbi so celotno situaciji iz prvega polčasa označili za največjo sramoto. Tudi zato, ker so ga skušali tekmeci tudi na nedovoljene načine zaustaviti, pa nad njim sodniki niso piskali nobenega prekrška.

Zlata zrna, katerih član je tudi Slovenec Vlatko Čančar, a zaradi poškodbe ne igra, so vseeno premagala bike s 114:106. Celotno situacijo pred Jokićevo izključitvijo si lahko pogledate v spodnjem posnetku, tudi komentatorja nista mogla verjeti, kaj se je zgodilo. 

Značke: nikola-jokić, denver, nba

Članki iz rubrike