blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

ku
ku
9 07.11.2023 09:59:18

Po novem trojnem dvojčku je Nikola Jokić na novinarski konferenci šokiral vse! Nihče ni mogel verjeti, kaj je naredil (video)

Nikola Jokić je zablestel tudi na novinarski konferenci.

Dallas Mavericks Luke Dončića so s šestimi zmagami ob le enem porazu drugo najboljše moštvo zahodne konference in hkrati lige. Zaostajajo le za aktualnimi prvaki Denver Nuggets (7-1). Ti so ponoči premagali New Orleans Pelicans (134:116) po zaslugi trojnega dvojčka Nikole Jokića. Izjemni srbski center je na koncu zbral 35 točk, 14 skokov in 12 podaj, še enkrat več je dokazal, da je ob Dončiću najbolj vroči košarkar v ligi. 

Pravi šov pa je imel Jokić tudi na novinarski konferenci. Ko je prišel v dvorano, je sedel in dejal: "Lahko kar začnemo, tako ali tako vem, kaj me boste spraševali. Ste pripravljeni?" Nato je začel kar sam odgovarjati na navidezna vprašanja o odlični predstavi Juliana Strawtherja, o igri Collina Gillespieja, o odlični tretji četrtini in o njegovem trojnem dvojčku, s katerim je za sabo pustil LeBrona Jamesa in Jasona Kidda. O vsem tem je govoril, ne da bi mu kdo postavil kakršno koli vprašanje. 

V nadaljevanju je Jokić predstavnikom sedme sile, ki so bili navdušeni nad njegovim monologom, vendarle dovolil, da mu tudi oni postavljajo vprašanja. 

Značke: denver, nikola-jokić

Članki iz rubrike