sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

ku
ku
0 25.05.2023 09:38:15

Kontroverzni Irving po koncu sezone prost igralec, vsem oboževalcem pa sporoča: Prosim vas, da ...

Profimedia
Kam bo pot zanesla Kyrieja Irvinga?

Velika okrepitev Dallasa se v zaključku sezone ni izkazala za zadetek v polno. Ko se je Kyrie Irving pridružil ekipi Luke Dončića, je šlo vse samo navzdol, bržkone pa odlični ameriški organizator igre ni bil glavna težava.

Kljub zelo skromnemu zaključku sezone, v katerem je Dallas ostal celo brez končnice, si navijači Dallasa Irvinga želijo obdržati v svojih vrstah, konec koncev je bila cena za njegov prihod velikanska. Dallas je med sezono v zameno za Irvinga k Brooklynu poslal Doriana Finneyja-Smitha, Spencerja Dinwiddieja, izbor v prvem krogu nabora 2029 ter izbora v drugem krogu naborov 2027 in 2029.



Pri Dallasu so bili prepričani, da podaljšanje pogodbe z Irvingom ne bi smela biti težava, a so se ušteli. Po koncu sezone mu bo pogodba potekla, v tem trenutku pa verjetno niti sam ne ve, kje bo igral v prihodnje. Bo ostal pri Dallasu? Bo pri Los Angeles Lakersih še enkrat združil moči z LeBronom Jamesom, s katerim sta že igrala v dresu Clevelanda?

"Poleti bom postal prost igralec, ampak se mi nič ne mudi z odločitvami. Ko mediji govorijo o tem, kam se bom preselil, vas lepo prosim, da temu ne posvečate nobene pozornosti. Tudi ostale prosim, da mojega imena ne omenjate na Twitterju. V ligi NBA še zmeraj poteka konferenčno finale. Ali me lahko pustite pri miru? Še ljudje za mizo me pri večerji sprašujejo, kakšni so moji načrti. Nehajte!" je bil jasen Irving, ki v tem trenutku očitno sploh ne razmišlja o svoji prihodnosti. In glede na to, za kako posebnega košarkarja gre, zagotovo govori resnico.

Značke: irving, dallas

Članki iz rubrike