Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
01.05.2023 16:56:45
Deli članek:

Temperatura narašča! Kako bodo navijači Partizana po pretepu v Madridu sprejeli igralce Reala? Španci poslali posebne zahteve!

Profimedia

V torek tretja tekma Partizan – Real.

Pretep košarkarjev Reala in Partizana v prvem krogu izločilnih bojev v evroligi še vedno močno odmeva, a pozornost je zdaj vendarle usmerjena v tretjo tekmo, ki bo v torkovem večeru v prepolni beograjski Areni. Vsi nestrpno pričakujejo, kakšen bo na dogodke v Madridu odziv navijačev črno-belih. Mnogi se tega tudi bojijo, saj je vodstvo tekmovanja poslalo jasno sporočilo, da bo v primeru kakršnegakoli incidenta dvorana izpraznjena. Tudi zato domači trener Željko Obradović vsako priložnost izkoristi za opozarjanje na korektno navijanje, medtem pa med privrženci Partizana potekajo razprave, kako sploh dočakati igralce kraljevega kluba. Mnogim je všeč ideja, da naj bi bila ob njihovi predstavitvi popolna tišina, nakar bi decibeli rušili še tako ali tako izjemne rekorde …

Bomo videli, kaj se bo zgodilo, seveda pa se tudi v Madridu zavedajo, kaj jih čaka, zato so gostiteljem poslali posebne zahteve glede varnosti. Španski mediji poročajo, da je Real zahteval poostreno varnost hotela 24 ur na dan, policijsko spremstvo na poti do Arene in varnostnike v bližini njihove klopi med tekmo. Partizan naj bi privolil v vse zahteve, prav tako kot varuhi reda v srbski prestolnici.

Spomnimo, Partizan v zmagah vodi z 2:0, zaradi kazni pri črno-belih ne bosta igrala Kevin Punter in Mathias Lessort (Partizan), pri Realu bosta manjkala Guershon Yabusele in Gabriel Deck.