Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
7 25.01.2022 06:45:14

Oboževalci ŠOKIRANI: Legendi VZELI sezonsko vstopnico, ker NE NOSI MASKE in je proticepilec!

Fotografija je simbolična.
Profimedia
Legendarni ameriški košarkar je v teh dneh 'persona non grata'.

Legendarni ameriški košarkar John Stockton je ena tistih oseb, ki ne dovoli, da bi mu pandemija koronavirusa spremenila življenje. Na druge se niti ne ozira, ravno to pa je eden od razlogov, da se je v teh dneh znašel na glavnih straneh številnih športnih in splošnih medijev z vseh koncev sveta.

Rekorder po številu podaj in ukradenih žog v ligi NBA namreč sploh ne nosi zaščitne maske, nekdanji član Utaha pa je zdaj zaradi tega naletel na košarico. Direktor študentske košarkarske ekipe Gonzaga, za katero je kot mladenič igral tudi Stockton, je nekdanjemu košarkarju vzel sezonsko vstopnico.



Z univerze so sporočili, da so mu odvzeli vstopnico zato, ker se v dvorani ne drži pravil. Vsi v McChartey Athletic Centru morajo namreč obvezno nositi maske, Stockton pa je bil edini, ki je to vztrajno zavračal in se tega pravila zaradi osebnih prepričanj ni držal. Za nameček je goreč proticepilec, česar nikoli ni skrival.

Sodu so verjetno izbile dno tudi navedbe nekdanjega slavnega košarkarja, da je v zadnjem obdobju zaradi cepljenja umrlo več kot 100 vrhunskih športnikov, čeprav dokazil za to ni. "Mislim, da je celo zabeleženo, da je zaradi cepiva umrlo več kot 100 profesionalnih športnikov, ki so bili na vrhuncu kariere in življenja. Umrli so na zelenici, na parketu, na igrišču," je med drugim pred dnevi dejal v intervjuju za ameriški časopis The Spokesman-Review in pošteno razburkal javnost.

Značke: stockton, nba

Članki iz rubrike