petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

ku
ku
5 31.12.2021 08:26:21

KAOS pri Dallasu: Dobili zamenjavo, jo izgubili, pripeljali novega zvezdnika, sledil je nov ŠOK!

Profimedia
Dallas res nima sreče.

Dallas Mavericks je ekipa, ki je v letošnji sezoni registrirala največ igralcev. Najprej so prevetrili zasedbo in se pred začetkom sezone okrepili z nekaterimi novimi obrazi, nato so svoj davek terjale še številne okužbe s koronavirusom.

Ko je bil slovenski zvezdnik Luka Dončić tik pred vrnitvijo po poškodbi, je moral zaradi pozitivnega testa v karanteno. Ekipa je tako ostala brez prvega organizatorja igre, ko so se okužile tudi njegove zamenjave, pa so iz naftalina potegnili Brandona Knighta. Nekdanji odlični branilec v ligi NBA ni igral že od leta 2019, Dallas pa je ocenil, da bi ekipi v teh težkih časih prišel še kako prav. Dobil je desetdnevno pogodbo, na treh tekmah dokazal, da še zmeraj zna igrati na najvišji ravni, a je sledila slaba novica. Knight je oddal pozitiven test, sledila je karantena.



Dallas je hitro stopil v akcijo, podpisal novo desetdnevno pogodbo z nekdanjim odličnim organizatorjem igre Isaiahom Thomasom, ki je bil še pred dnevi član ekipe Los Angeles Lakers. Z Dončićevo ekipo je odigral eno tekmo, na četrtkovem testiranju pa je sledil nov šok. Tudi Thomas je bil na četrtkovem testiranju pozitiven, Dallas pa je ostal še brez ene prepotrebne okrepitve. Kaj sledi zdaj? Imajo še kakšnega asa v rokavu?

Poleg naštetih manjkajo še Trey Burke, Tim Hardaway Jr., Maxi Kleber, Boban Marjanović in JaQuori McLaughlin, jasno je, da bo Dallas na današnji tekmi s Sacramentom močno oslabljen.

Značke: thomas, dallas

Članki iz rubrike