mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 13.08.2021 08:28:24

Žalil in ukradel?! Izpoved zvezdnika, ki je ŠOKIRALA ZDA, poglejte, kaj je počel novi DONČIĆEV TRENER ...

Na novega trenerja Dallasa Jasona Kidda v zadnjih dneh letijo ostri očitki.

Pred dnevi je v Združenih državah Amerike na prodajne police prišla avtobiografija zvezdnika lige NBA Giannisa Antetokounmpa, knjige pa so njegovi oboževalci razgrabili. V njej je zvezdnik razkril najlepše trenutke življenja, pa tudi tiste, na katere ni ravno ponosen.

V enem poglavju se je dotaknil tudi nekdanjega trenerja pri Milwaukeeju Jasona Kidda, ki je pred kratkim postal novi glavni trener Dallasa Luke Dončića, med navijači ekipe iz Teksasa pa to razkritje močno odmeva. Nekdanji ameriški košarkar naj bi bil precej žaljiv, leta 2013 pa jim je ukradel božične praznike.


Ta dogodek se je zgodil po tekmi, ki je bila odigrana 23. decembra 2013. Milwaukee je izgubil proti Charlottu, ki se je boril za končnico, igralci pa so bili očitno z mislimi že z družinami. V slačilnici so v tišini čakali na trenerja, ko je prišel, pa jih je naravnost šokiral.

Kidd je najprej vprašal Zazo Pachulio, ali je bila to tekma, ki bi jo morali dobiti. Gruzijec je odgovoril pritrdilno, nato mu je še postavil vprašanje, ob katerem so vsi prisotni zastrigli z ušesi. "Ali si zaslužite dva dneva premora?" je vprašal Kidd, vsi prisotni pa so takoj spoznali, na kaj namiguje.

Trener jim je prekrižal načrte, kljub prošnjam, da je božič praznik za celotno družnino, se ni dal. Številni so imeli organizirana družinska druženja, najeli so že letala oziroma kupili letalske karte, vse to je šlo v nič. Naslednje jutro so se morali pojaviti na treningu, kjer so tekli 'kot zmešani', med tem jih je ves čas žalil in nanje vpil. Kot še razkriva avtobiografija, je na piko še posebej vzel zdaj že nekdanjega košarkarja Larryja Sandersa in mu na treningu govoril, da je grozen igralec in drek.

Značke: kidd, dallas

Članki iz rubrike