stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

sv
sv
0 11.08.2021 11:11:54

Košarkarska reprezentanca z Luko Dončićem na čelu obiskala Telemach

Telemach
Za slovenskimi športniki so izjemno uspešni in nepozabni tedni v deželi vzhajajočega sonca, med tistimi, ki so najbolj razvnemali čustva slovenskih navijačev, pa so bili košarkarji.

Potem ko so že z nastopom na največjem športnem tekmovanju pisali zgodovino, so na Daljnem vzhodu navduševali in bili povsem blizu kolajni, na koncu pa osvojili še vedno izjemno četrto mesto. Košarkarji so ta čas 'vroča roba', del svojega dragocenega časa pa so namenili tudi svojemu generalnemu sponzorju, Telemachu, ki jih podpira že več kot 15 let, ter skorajda v popolni zasedbi – od igralcev je manjkal zgolj Mike Tobey – včeraj obiskali zaposlene na sedežu na Brnčičevi.

telemach kosarkarji3
Telemach


"Fantje, za nas ste zlati! Vi ste ponos Slovenije in gotovo ste ves čas čutili, kako ste nas združili, kako je bila slovenska podpora reprezentanci enotna. Ponosni smo, da ste danes tu z nami. Vemo, da še zdaleč tudi niste rekli zadnje besede, zato že vsi z nestrpnostjo čakamo, kaj nam prinaša prihodnost. Verjamemo, da so pred nami zelo vznemirljiva in uspešna leta. Seveda bo tudi Telemach z vami," je reprezentanco sprejela predstavnica Telemacha Ditka Maučec.
Ob tem je vsem igralcem ter članom ekipe predala prav posebna personalizirana darila in kolaž navijaških fotografij zaposlenih, saj se je tudi za zaposlene na Telemachu med polfinalom Slovenija – Francija čas ustavil in so si med delovnim časom po oddelkih skupaj ogledali dramatično tekmo.

telemach kosarkarji1
Telemach


"V imenu celotne ekipe bi se rad zahvalil Telemachu, ker nam v dobrem in slabem stoji ob strani. Prav tako pa bi se še enkrat rad zahvalil vsem navijačem, ker so živeli z nami, navijali za nas, vstajali sredi noči. Upam, da bo še naprej tako in da bo evforija v Sloveniji trajala čim dlje," pa je dejal kapetan reprezentance Edo Murić in dodal, da si igralci še niso odpočili po napornih tednih, saj so imeli še nekaj obveznosti. Sicer pa je bil včerajšnji dan zadnji, ki so ga v okviru te akcije preživeli skupaj, zdaj se bodo posvetili družinam, potem pa pripravam na nove klubske izzive.

telemach kosarkarji2
Telemach


V odličnem vzdušju so z Murićem, Luko Dončićem in Aleksandrom Sekulićem padale tudi šale o kartah in z njimi povezanimi dolgovi, glasbenem okusu, judu itd., igralci pa so si vzeli tudi kar nekaj časa, da so zaposlene razveselili z avtogrami in fotografiranjem.

Članki iz rubrike