Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 12.05.2021 09:46:16

RAZKRITO! Sloviti Jordan razkril zadnja sporočila, ki si jih je izmenjal s KOBEJEM: Upam, da se bomo ...

Za mnoge največji košarkar vseh časov je razkril, da v svojem mobilnem telefonu še zmeraj hrani zadnja sporočila tragično preminulega Kobeja Bryanta.

Konec tega tedna bodo v košarkarsko hišo slavnih sprejeli tragično preminulega Kobeja Bryanta. Ob tem dogodku bo imel govor sloviti Michael Jordan, še pred tem pa je za ameriško televizijsko mrežo ESPN spregovoril nekaj besed.

Jordan, ki je imel nepozaben govor tudi na pogrebni slovesnosti Kobeja Bryanta in hčere Gianne, je med drugim pokazal zadnja kratka sporočila, ki jih še zmeraj hrani na svojem mobilnem telefonu. S Kobejem si je dopisoval mesec dni pred smrtjo in še enkrat pokazal, kako zelo je bil tekmovalen legendarni Jezernik.

"Ta tekila je odlična," je Bryant začel pogovor 8. decembra 2019. Šlo je za tekilo, ki mu jo je poslal Jordan, ta pa mu je odgovoril: "Hvala ti, brat."

Kobe: "Kako je družina?"



Jordan: "Dobro. Tvoja?"

Kobe: "Dobro."

V nadaljevanju ga je Jordan v svojem slogu malce zbodel. Kobe se je resno podal v trenerske vode, za začetek je prevzel vodenje ekipe, za katero je igrala njegova hčerka. "Vesele praznike in upam, da se bomo kmalu videli. Trener Kobe??!" ni mogel ostati tiho Jordan in dodal na široko nasmejanega emotikona.

"Enako. Hej, trener! Ravno zdaj sedim na klopi, tekmece bomo odpihnili. 45:8," je s kratkim dopisovanjem zaključil Kobe. "Tako zelo všeč mi je to sporočilo, ki dokazuje, kako zelo tekmovalen je bil Kobe," je v pogovoru za ESPN dejal Jordan in dodal, da ga bodo ljudje pri Bryantovi umestitvi v hišo slavnih zagotovo spet videli objokanega, kar pa ga ne moti.

Značke: jordan, kobe

Članki iz rubrike