Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
0 30.04.2021 09:00:54

Zasačili so ga v STRIPTIZ BARU, ga kaznovali, on pa je nato na tekmi STORIL TOLE! (video)

Profimedia
Kdo bi si mislil, da se bo zgodilo, kar se je.

Igralec Houston Rockets Kevin Porter Jr. bo moral plačati 50.000 dolarjev kazni, ker je kršil protokol za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom, ki velja v ligi. Kazen si je branilec ekipe iz Teksasa prislužil 19. aprila letos, ko po tekmi z Miamijem ni zdržal v hotelu, ampak se je odločil za ogled floridskih deklet v enem od striptiz barov. Pravila v ligi NBA pa igralcem prepovedujejo zbiranje v zaprtih prostorih, kjer je več kot 15 ljudi, pa tudi obisk barov, nočnih klubov in podobnih ponudb zabave.


Porter na nočnem izletu ni bil sam. Spremljal ga je soigralec Sterling Brown, ki se je zapletel celo v pretep pred barom. Kot poročajo ameriški mediji, je Brown po odhodu iz bara domnevno vstopil v napačno vozilo, na kar so potniki v avtomobilu odgovorili z nasiljem in košarkar jo je odnesel s poškodbami na glavi. Povsem jasen zaplet ni. Policija ni našla prič o pretepu, zaposleni v baru pa incidenta niso videli. Rocketsi so v sporočilu za javnost zapisali, da je bil Brown žrtev napada, vodstvo lige NBA pa kazni za košarkarja še ni določilo.

Je pa Porter očitno brez posebnega razburjenja sprejel kazen, vsaj, če je soditi po njegovi predstavi na tekmi z Milwaukeejem. Dvajsetletnik je namreč dosegel kar 50 točk in temu dodal še 11 asistenc, s čimer je postal najmlajši košarkar, ki mu je uspelo kaj takega.

Članki iz rubrike