Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 01.03.2021 15:27:17

V Beogradu OGORČENI nad to odločitvijo! Slovenca se bosta UDARILA v Ljubljani, a Srbi nič krivi ?!?

Vodstvo tekmovanja se je odločilo in Partizanu prepovedalo, da bi v odločilni tekmi za napredovanje francosko moštvo gostil na domačem parketu.

V srbski prestolnici so naravnost ponoreli, saj za takšen razplet niso krivi. V prvi vrsti je kriva epidemija koronavirusa, konkretno pa francoski ukrepi, ki so trenutno v veljavi. Ker bi morali košarkarji iz predmestja Pariza po vrnitvi iz Srbije v karanteno (tako je določeno za potnike, ki prihajajo iz držav izven evropske unije), je vodstvo evropskega pokala zahtevalo, da se tekma odigra v eni od držav evropske unije. Tako se je obračun iz beograjskega parketa preselil - v Ljubljano!

Drugi kamen spotike pa so stroški za izvedbo tekme, saj so v Beogradu pričakovali, da jih bodo poravnali Francozi (ali vodstvo tekmovanja), če že mora biti po njihovi krivdi tekma na nevtralnem igrišču. A ne bo tako - Partizan mora poravnati polovico stroškov. V vodstvu črno-belih so ogorčeni.

Tekma bo 10. marca v Stožicah, pomerila pa se bosta slovenska stratega - Sašo Filipovski s Partizanom in Jure Zdovc z Metropolitansom. Slednji je dobil prvo tekmo s 17 točkami razlike in ima dva kroga pred koncem na prvem mestu zmago več od Partizana in Trenta. Zanimivo, oba sta nekdaj vodila Olimpijo, pred slabim desetletjem je Filipovski na klopi zmajev zamenjal prav Zdovca.

partizan metropolitans

metropolitans partizan

Članki iz rubrike