Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 06.02.2021 09:13:31

NORO! Liga NBA Durantu PREPOVEDALA NASTOP, medtem ko je BIL NA IGRIŠČU!? Podrobnosti osupnejo!

Neverjeten dogodek na srečanju Brooklyna in Toronta.

Sprva je bilo rečeno, da bi utegnil veliki zvezdnik Brooklyna Kevin Durant biti v stiku z okuženo osebo in da zaradi tega na tekmi ne bo igral. Toda nato je vendarle dobil zeleno luč in trener Steve Nash ga je vključil v ekipo, nato pa, ko so med tekmo to zeleno luč potrdili, tudi poslal na igrišče. A to je bil šele začetek nore drame. Medtem ko je Durant že nekaj časa igral, je namreč s sedeža lige prišlo novo sporočilo. Nov test je namreč pokazal, da je bil Kevinov stik dejansko okužen. 

Tako so Durantu prepovedali nastop kar med tekmo, ki jo je igral, to pa je sprožilo tako pomisleke okrog covid protokola kot izjemno žolčne reakcije predstavnikov Brooklyna. "Kar glava me boli, če razmišljam o tem. Sploh ne vem, kako lahko do tega pride," je dejal Nash. "Kakšno je to sledenje stikom, če so ga poslali v našo garderobo in nato celo na igrišče, naknadno pa si premislili in ga dali v osamitev. Kaj nismo zdaj v stiku bili tudi vsi mi? Bi morali tekmo odpovedati," pa je bil oster James Harden. 

Zelo slabo je dogodek prenesel tudi Durant, ki se je na družabnih omrežjih ostro znesel nad vodstvom lige, ki mu je po porazu njegove ekipe proti Torontu prepovedalo še nastop na naslednji tekmi.  

Značke: durant, brooklyn, nba

Članki iz rubrike