Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.12.2020 16:33:37
Deli članek:

Bo DRAGIĆEV MIAMI v kratkem okrepil SUPERZVEZDNIK?!

Reueter

Miami Heat se je vmešal v igro za enega največjih zvezdnikov lige NBA.

Ni skrivnost, da si James Harden želi zapustiti Houston. Najbolj znana brada lige zaradi koronavirusnih protokolov še vedno ne trenira z Raketami. Slednje se sicer nadejajo, da bo Harden ostal profesionalec in se bo soigralcem v kratkem pridružil na treningih.

Medtem vodilni možje kluba tipajo teren in iščejo sogovornike, ki bi jim lahko ponudili največ talenta in/ali naborov v zameno za najkoristnejšega igralca lige 2018. Harden je na vrh priljubljenih destinacij postavil Brooklyn, kjer bi znova združil moči s Kevinom Durantom, in Philadelphio, kamor se je preselil donedavni GM Raket Daryl Morey.

Po poročanju Shamsa Charanie, enega najbolje obveščenih insajderjev lige, ki le redko ustreli mimo, pa je zdaj Harden na ta seznam dodal še Milwaukee Bucks in Miami Heat. Harden išče bližnjice, ki bi ga popeljale do tako želenega šampionskega prstana, lanski finalist Miami Heat pa je pri tem vsekakor ena (naj)boljših izbir. Kaj oziroma koga bi bil zanj pripravljen ponuditi Dragićev klub, pa je spet drugo vprašanje. Houston bo za obraz franšize v vsakem primeru zahteval veliko. Ogromno.