stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

pr
pr
0 10.12.2020 10:33:52

SKUPAJ ZA JUNAKE V BELEM! Dobrodelna akcija Cedevite Olimpija, sodelujte tudi vi!

alesfevzer.com
KK Cedevita Olimpija za nedeljsko tekmo desetega kroga lige ABA z zagrebško Cibono pripravlja posebno dobrodelno akcijo.

Veseli december že traja, praznično vzdušje pa je završalo tudi po hodnikih stožiške dvorane in hrama slovenske košarke. V nedeljo ob 21. uri košarkarje Cedevite Olimpije v Hali Tivoli čaka obračun desetega kroga lige ABA s Cibono, v spletni trgovini pa so že na voljo posebne spominske vstopnice, ki bodo imele dobrodelni pridih.

Z nakupom spominske vstopnice (7 EUR) bo vsak prispeval svoj delež k nakupu računalniške opreme za osebje Pediatrične klinike Ljubljana. K akciji so že pristopili vsi igralci članskega moštva Cedevite Olimpije ter vodstvo ljubljanskega kluba, zdaj pa ste na vrsti vi, navijači zmajev in seveda tudi vsi ostali, ki želite pomagati.



Zdravniki so v letu 2020 še posebej izpostavljeni, v trajanju globalne pandemije covida-19 pa so se znašli v prvih bojnih vrstah, kjer nesebično pomagajo slehernemu posamezniku, ne glede na njene ali njegove potrebe. Ljubljanski klub želi z nedeljsko akcijo prodaje virtualnih vstopnic prispevati k temu, da Narazen. SKUPAJ. pomagamo junakom v belem in jim z nakupom računalniške opreme olajšamo njihovo vsakodnevno delo.

Vstopnice, ki so že na voljo na TEJ POVEZAVI, so seveda virtualne, saj bo nedeljska tekma zaradi spoštovanja vseh epidemioloških ukrepov potekala za zaprtimi vrati tivolske dvorane. Vsak kupec vstopnice bo posebno spominsko vstopnico prejel na domači naslov, v znak zahvale pa bo vsak lahko na vstopnici našel avtograme celotnega članskega moštva KK Cedevita Olimpija.

Članki iz rubrike