sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 05.10.2020 20:35:01

Slabe novice s Floride: GORAN DRAGIĆ vse prej kot optimističen ...

Reuters
Goran Dragić, kot vse kaže, tudi na naslednji tekmi ne bo mogel pomagati soigralcem.

Dragić se zdravi zaradi poškodbe tetive stopalnega loka in dejal je, da mu je ta na prvi tekmi proti Los Angelesu, ko je igral le prvi polčas, počila.

"Čutim velike bolečine, kar je glavna skrb. Nočem biti ovira na parketu za svojo ekipo. Hočem biti najboljši, kar sem lahko, a je, kar je," je dejal Dragić, ki tako skoraj zagotovo ne bo nastopil niti na četrti tekmi finala. V njem Jezerniki vodijo v zmagah z 2:1.

Razložil je, da poškodba ni nova in jo je imel že med tekmo proti Milwaukeeju in Bostonu, vendar pa takrat še ni bilo tako resno. "Vmes med tekmami končnice nimamo počitka. Dobival sem vso nego, ki sem jo lahko, ampak na žalost se je zgodilo, kar se je zgodilo," je dejal in ponovil, da si želi biti z ekipo na igrišču.

"To ni nobena skrivnost. Za to sem delal vso kariero v NBA, vseh 12 let," je dejal in kljub vsemu možnosti igranja do konca finala ni povsem izključil.


"Glede na to, kako se trenutno počutim, je le malo možnosti, da bom igral naslednjo tekmo. Vendar pa so mi povedali, da se lahko spremeni iz dneva v dan. Moram priznati, da je veliko bolje kot pred štirimi dnevi. Bomo videli, kako se bo noga odzivala v bližnji prihodnosti."

Dragić pravi, da ga zdravijo praktično 24 ur na dan in poskuša priti nazaj, vendar pa priznava, da nima odgovora, ali bo lahko še zaigral do konca finala. Ta poškodba naj bi napredovala različno od igralca do igralca.

Miami je v noči na ponedeljek v tretji tekmi z zmago, ki je predvsem zasluga izvrstne igre Jimmyja Butlerja, razočaral vse tiste, ki so napovedovali hiter sprehod Jezernikov do novega naslova prvaka lige NBA.

"Jimmy je vodja, srce ekipe. Neverjetna predstava. Vesel sem zanj in vesel sem za nas. Bil je izjemen v vseh vidikih igre," je o Butlerju dejal Ljubljančan.

"Ekipa je na zadnji tekmi dobro igrala in mi je dala možnosti, da se borim skozi to. Upam, da pridem nazaj. Ni enostavno sedeti ob robu igrišča in opazovati kako se ekipa bori in dobro igra. Želim biti z mojimi soigralci. Večino časa pa sprašujem tistega nad nami, zakaj se je to moralo zgoditi ravno zdaj. Težko je, težko," je dejal s pogledom v nebo in dodal, da razmišlja o tem, da ima vsaka stvar verjetno kakšen namen.

Članki iz rubrike