Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 03.09.2020 19:39:31

NORO! Zvezdnik bo igral ZASTONJ, samo da bo lahko igral z Dončićem v Dallasu!

Reuters
Kot vse kaže bo Dallas slej ko prej dobil novo okrepitev.

Po ameriških in španskih medijih so danes zaokrožile novice, da bi naj Dallas Mavericks izvedel nenavadno zamenjavo. Ne bi namreč šlo za zamenjavo med dvema moštvoma v ligi NBA, temveč naj bi Mavericksi poslovali kar z madridskim Realom. Tja bi naj poslali nezadovoljnega J. J. Bareo, ki si še želi igrati košarke, Rick Carlisle pa ga ne vidi več v svojih načrtih, v nasprotno smer pa naj bi se preselil Facundo Campazzo! No, zaenkrat gre zgolj za govorice.

Kasneje jih je španska Marca podkrepila. Glede dogajanja v kraljevem klubu izjemno dobro obveščeni časnik poroča, da bi se naj Campazzo že dogovoril z madridskim Realom za odhod v NBA. Gre za dogovor, ki ne bi mogel bolj nazorno pokazati, kako zelo si Campazzo želi v najmočnejšo košarkarsko ligo na svetu. Po vsej verjetnosti k svojemu nekdanjemu soigralcu Luki Dončiću v Dallas. Campazzo naj bi se namreč odločil za Real odslej igrati zastonj, in to vse do dne, ko bi s tem poravnal odškodnino za odhod iz Madrida. To bi se lahko zavleklo za več mesecev, ne nazadnje ni znano, kdaj sploh se bo začela nova sezona lige NBA.

No, Campazzo celotne odškodnine seveda ne bo plačal sam, temveč le del nje. Klavzula za prekinitev pogodbe z Realom namreč znaša kar šest milijonov evrov.

Članki iz rubrike