kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 03.09.2020 13:11:14

Kokoškov turškemu novinarju: "Danes se ne bi pogovarjal z vami, če bi Sunsi ..."

alesfevzer.com
Igor Kokoškov, nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance, je v pogovoru s turškimi novinarji podal zanimivo izjavo o času, ko so pri Phoenixu izbirali igralce za nabor, v katerem je bil udeležen Luka Dončić.

Zdajšnji trener Fenerbahčeja se s svojo ekipo že pripravlja na novo sezono. V pomoč mu je tudi do nedavnega selektor slovenske košarkarske reprezentance Rado Trifunović, ki opravlja vlogo pomočnika trenerja. Na enak način sta sodelovala tudi leta 2017, ko je Slovenija osvojila zlato na evropskem prvenstvu v Turčiji.

Na vprašanje enega izmed novinarjev, kaj bi se zgodilo, če bi Phoenix izbral Luko Dončića na naboru leta 2018, je dejal: "Danes ne bi sedel tukaj z vami in se pogovarjal o tej temi!" S tem je povedal vse. Že pred časom je na podobno vprašanje odgovoril, da glede izbire na naboru in vseh odločitev, ki so bile tisti čas sprejete, spi povsem mirno. Vedno je dajal jasen znak in odgovore na vprašanja, da si v svoji ekipi od vseh možnih igralcev na naboru želi le in edino Slovenca. O možnostih, da Dončić osvoji prstan za naslov lige NBA, pa srbski strokovnjak zatrjuje: "Če ostane zdrav, ne vidim možnosti, da ne bi osvojil prstana. Ni sile, ki bi ga ustavila." 

Značke: kokoskov, doncic

Članki iz rubrike