Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
0 29.05.2020 11:21:35

'Torej ni boljšega scenarija, kot da te vsak teden FUK*JO MAFIJCI?!' Tako je jezno sporočil prvi mož ZELENO-BELIH!

Profimedia
Ostre besede v smeri vodstva.

Da odnos med Panathinaikosom in vodstvom evrolige ni dober, je znano že dolgo časa. To se je še enkrat pokazalo te dni, ko se je zaključila sezona v evroligi. V ponedeljek je tako odločil izvršni odbor, ki ga sestavlja 11 klubov z A-licenco in direktor Jordi Bertomeu.

Edini, ki je bil proti končanju sezone, je bil Panathinaikos oziroma njegov prvi mož Dimitris Janakopulos, ki se je tudi ob tej priložnosti pritoževal čez vodstvo tekmovanja, takoj po tem pa so se tudi pojavile govorice, da namerava Panathinaikos v prihodnje izstopiti iz evrolige in zaigrati v Fibini ligi prvakov.



"Za Panathinaikos ni boljšega scenarija od evrolige," je nato atenskim zelenim sporočil Bertomeu, ki pa je hitro dobil odgovor Janakopulosa. In to kakšen. Lahko bi rekli, da povsem v slogu kontroverznega prvega moža Atenčanov. Čeprav uradno ni predsednik, je v Panathinaikosu vse in še več. "Kako je mogoče, da 20-letna liga z vsemi 'velikimi' klubi ne more finančno tekmovati z novo ligo, ki še nima 'velikih' imen?" se je najprej vprašal Janakopulos in pri tem mislil na kar zajetna finančna sredstva, ki naj bi jih dobil vsak sodelujoči v ligi prvakov, uspešnejši še toliko več.

Potem pa je Janakopulos prešel v pravi napad: "Torej ni boljšega scenarija, kot da te vsak teden fuk*jo mafijci ... da si obravnavan nespoštljivo v vseh pogledih ... da te izsiljujejo k spoštovanju diktatorskih odločitev ... da se finančne obveznosti ne izplačujejo pravočasno in ti niti ne povedo, kaj bo v prihodnje z (ubogimi) izplačili," je napisal na družbenem omrežju in dodal, naj mu pustijo, da se s tem ne strinja.

Članki iz rubrike