DetoxJoga-2850 Dobra karma

Nekateri smo za vroče – in z ukročenim egom

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

ku
ku
1 07.05.2020 16:51:37

ŠOKANTNI POSNETEK UMORA, zaradi katerega je 'znorel' veliki LEBRON JAMES! POZOR!! EKSPLICITEN VIDEO!

Reuters
V času karantene je v ZDA edina prava rekreacija samotni tek na prostem, drugače pa so vsi v izolaciji. Toda na takem teku se lahko zgodi tudi prava tragedija.

Temnopolti Ahmad Arbery (oziroma AfroAmeričan kot pravijo v ZDA) se je mirno rekreiral na svojem jutranjem teku, ko sta ga ustavila dva belca, oče in sin. 24-letni Arbery se jima je hotel izogniti, a je mlajši belec prišel s puško do njega. Med ruvanjem je moški ustrelil Arberyja, ki se je opotekel in padel na cesto ter zaradi ran umrl na kraju tragedije. Umor se je zgodil v Georgii že februarja, toda zdaj je sodišče oba oprostilo krivde. Oba sta bila nekdanja policista, ki sta v obrambo povedala, da sta mislila, da ju bo Arbery napadel, zaustavila pa sta ga, ker sta mislila, da je podoben vlomilcu, ki je v tem okrožju vlamljal v hiše.

Oprostilna sodba je razjezila mnoge temnopolte Američane. Oglasila se je Serena Williams, včeraj pa tudi LeBron James, ki ga je novica o oprostitvi povsem vrgla s tira. Lebron je zelo aktiven, ko gre za pravice temnopoltih Američanov in večkrat javno pove svoje mnenje glede rasizma. "Nas dobesedno lovijo vsak dan. Vsakič, ko zapustimo udobje svoje hiše. Ali res ne smem niti na tek na prostem? Ali me zajebavate! Žal mi je Ahmad (počivaj v nebesih) in moje molitve in blagoslov za...," je zapisal LeBron.

Značke: lebron-james, umor

Članki iz rubrike