Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
1 07.05.2020 16:51:37

ŠOKANTNI POSNETEK UMORA, zaradi katerega je 'znorel' veliki LEBRON JAMES! POZOR!! EKSPLICITEN VIDEO!

Reuters
V času karantene je v ZDA edina prava rekreacija samotni tek na prostem, drugače pa so vsi v izolaciji. Toda na takem teku se lahko zgodi tudi prava tragedija.

Temnopolti Ahmad Arbery (oziroma AfroAmeričan kot pravijo v ZDA) se je mirno rekreiral na svojem jutranjem teku, ko sta ga ustavila dva belca, oče in sin. 24-letni Arbery se jima je hotel izogniti, a je mlajši belec prišel s puško do njega. Med ruvanjem je moški ustrelil Arberyja, ki se je opotekel in padel na cesto ter zaradi ran umrl na kraju tragedije. Umor se je zgodil v Georgii že februarja, toda zdaj je sodišče oba oprostilo krivde. Oba sta bila nekdanja policista, ki sta v obrambo povedala, da sta mislila, da ju bo Arbery napadel, zaustavila pa sta ga, ker sta mislila, da je podoben vlomilcu, ki je v tem okrožju vlamljal v hiše.

Oprostilna sodba je razjezila mnoge temnopolte Američane. Oglasila se je Serena Williams, včeraj pa tudi LeBron James, ki ga je novica o oprostitvi povsem vrgla s tira. Lebron je zelo aktiven, ko gre za pravice temnopoltih Američanov in večkrat javno pove svoje mnenje glede rasizma. "Nas dobesedno lovijo vsak dan. Vsakič, ko zapustimo udobje svoje hiše. Ali res ne smem niti na tek na prostem? Ali me zajebavate! Žal mi je Ahmad (počivaj v nebesih) in moje molitve in blagoslov za...," je zapisal LeBron.

Značke: lebron-james, umor

Članki iz rubrike