Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 06.02.2020 07:29:54

Kaj se dogaja z DALLASOM?! Nov HUD UDAREC in podatek, ki je resnično ZASKRBLJUJOČ (video)

Reuters
Košarkarji Dallas Mavericks, ki so še četrto tekmo zaporedoma nastopili brez prvega zvezdnika, poškodovanega Slovenca Luke Dončića, so v severnoameriški ligi NBA v domači dvorani doživeli nov poraz. S 121:107 so jih premagali oslabljeni Memphis Grizzlies, ki so zmagali 13. na zadnjih 16 tekmah in se borijo za zadnje mesto končnice zahoda.

Ja Morant je k zmagi gostov prispeval 21 točk, Jaren Jackson ml. in Tyus Jones pa vsak po 19. Prvi strelec Dallasa je bil spet Latvijec Kristaps Porzingis, ki je v odsotnosti Dončića še tretjič zaporedoma presegel mejo 30 točk; dosegel je 32 točk in 12 skokov.

V tretji četrtini, ko je Memphis izenačen izid na 71. točki prebil z nizom desetih zaporednih točk, je moral Porzingis za nekaj časa s terena, da so mu oskrbeli krvav nos, potem ko je pri skoku za odbito žogo dobil v obraz komolec.

Naslednja tekma Dallas čaka v petek, ko bo gostoval v Washingtonu. Za zdaj ni znano, ali bo Dončić nared za tekmo, potem ko si je izbranec za tekmo zvezd All-Star minuli četrtek na treningu spet zvil gleženj.

Zaskrbljujoče je tudi dejstvo, da je Dallas na domačem igrišču doživel že svoj 12. poraz, ima pa le 2 zmagi več in je v letošnji sezoni veliko uspešnejši v gosteh, kjer je nanizal 17 zmag in 7 porazov.

Značke: nba, košarka

Članki iz rubrike