900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 27.01.2020 15:05:20

To je škandal, kako si upate! Kar se v Los Angelesu dogaja z vstopnicami po smrti Kobeja Bryanta ...

Reuters
Po smrti Kobeja Bryanta je zanimanje za naslednjo tekmo ekipe Los Angeles Lakers nepredstavljivo.

Los Angeles žaluje je po smrti legendarnega Kobeja Bryanta. Nekdanji ameriški košarkar je vso svojo kariero preživel v dresu tamkajšnje ekipe Lakers, zdaj pa so navijači rumeno-vijoličaste zasedbe na tleh.


Umrl je eden največjih, ki je kadarkoli nosil ta dres, številni še kar ne morejo sprejeti, da se je to resnično zgodilo. A časa se ne da zavrteti nazaj, so se pa našli ljudje, ki bodo na račun tragične nezgode nekaj tudi zaslužili.

Lakersi bodo naslednjo tekmo v noči iz torka na sredo odigrali pred domačim občinstvom, za nameček se bodo pomerili proti mestnim tekmecem. Clipperse zagotovo čaka težka naloga, to bo dvoboj, na katerem bo ozračje nabito s čustvi, domači pa bodo imeli zagotovo dodatno motivacijo. Zanimanje za to tekmo je velikansko, brez težav bi lahko napolnili deset takšnih dvoran. Toda prostora je zgolj za 19 tisoč duš, posledično gredo vstopnice, ki so na voljo, za med. Cena za najcenejše vstopnice znaša kar 1000 dolarjev, kar pa številne močno moti. Na račun organizatorjev se je vsul plaz kritik, saj naj bi radi zaslužili na račun tragedije, toda zanimanje je velikansko, tribune bodo vseeno pokale po šivih. Lahko ste prepričani, da bo gneča tudi na tistih tribunah, za katere bo potrebno odšteti od 4600 do 11.460 dolarjev.

Članki iz rubrike