merkur Dobra karma

Tedenska astrološka napoved: izzivi za čustva in...

Tom Hanks, igralec Svet24.si

Takšne simptome okužbe s covidom je imel slavni ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

mejni prehod, gruškovje, slovensko-hrvaška meja Svet24.si

Izvaja se poostren nadzor nad izvajanjem ...

joc pečečnik1 Necenzurirano

Joc Pečečnik ima za pet milijonov evrov težav

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

ue
ue
2 27.01.2020 10:05:55

V Olimpijo prihaja NOV IGRALEC! Športni direktor Cedevite Olimpije SANI BEČIROVIĆ povedal TOLE O MENJAVI trenerja Rimca!

alesfevzer.com
Razpoloženje športnega direktorja zmajev je bilo po tekmi seveda porazu s Koprom primerno.

Na vprašanje, kakšen je status Slavena Rimca, ali razmišljajo o menjavi trenerja, je odgovoril: "Njegov status je nespremenjen." Ni skrival, da ima Cedevita Olimpija velike probleme v igri. "Po izpadu iz evropokala so se samo še povečali. V oči bode, da enostavno ne najdemo pravega ritma, pravega odgovora na igrišču takrat, ko je to najbolj potrebno. Ob tem imamo še smolo, da smo na zadnjih štirih tekmah odločilen koš vedno dobili ob koncu tekme. Nočem pa, da se to sliši kot kakršenkoli izgovor, saj mislim, da bi morali na večini tekem vse skupaj že prej zaključiti in biti v boljši poziciji. Vsekakor pa mislim, da bodo potrebne spremembe."

Samo igralske? "Igralske sigurno, za ostalo pa bomo še videli," je odvrnil Bečirović in potrdil, da v Stožice prihaja nova okrepitev: "Pospešeno jo iščemo, zelo kmalu bo več jasno. Na trgu ni veliko izbire, celotna Evropa išče plejmejkerja. Tega smo se zavedali že prej, a v kratkem bomo našli rešitev."

Članki iz rubrike