Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 24.09.2019 09:01:09

ŠOK V DALLASU: Po prepiru UBILI ameriškega košarkarja, javnost MOČNO PRETRESENA!

Fotografija je simbolična
Novice Svet24
Nekdanji košarkar severnoameriške lige NBA Andre Emmett, ki je profesionalno kariero nadaljeval v ligi Big3, je bil v ponedeljek v Dallasu ubit v strelskem obračunu, je sporočila teksaška policija.

Policijsko poročilo pravi, da je Emmett okoli 2.30 zjutraj sedel v svojem avtu pred svojim domom v Dallasu, ko sta se mu približali dve osebi z ročnim orožjem. Po glasnem prerekanju je Emmett pobegnil, a ga je zadel strel. Na ulici ga je našel mimoidoči, prepeljali so ga v bolnišnico, kjer pa je pozneje podlegel strelski rani.


"Liga Big3 je v šoku zaradi nenadne in tragične smrti Andreja Emmetta," so zapisali iz lige v košarki tri na tri, ki jo je ustanovil ikona hiphopa Ice Cube, in dodali: "Andre je bil član naše družine dve sezoni in nikoli ga nismo videli brez nasmeha na obrazu. Zaradi njegove prijaznosti do sočloveka in preprostega obnašanja smo vsi uživali v njegovi družbi."

Emmett je v ligi NBA začel igrati leta 2004, ko so ga na naboru izbrali Seattle SuperSonics, dve sezoni je odigral pri Memphis Grizzlies in New Jersey Nets. Pot ga je v profesionalni karieri vodila tudi na Kitajsko, v Libanon, Mehiko in Portoriko.

Značke: nba, kriminal, kronika

Članki iz rubrike