900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
1 29.08.2019 20:08:16

TEDESCHI kupil klub na Hrvaškem! Kaj to pomeni za CEDEVITO OLIMPIJO v LJUBLJANI?

alesfevzer.com
Košarkarski klub Cedevita oziroma kar je od njega ostalo na Hrvaškem, se je odločil, da pride v najboljšo hrvaško ligo po drugi poti.

Po pisanju hrvaškega spletnega portala Crokošarka je lastnik Emil Tedeschi odstopil od projekta Cedevita Junior za katerega naj bi igrali najboljši igralci mladinske šole in, ki bi moral začeti v najnižji hrvaški ligi (četrti), potem ko niso dosegli dogovora s hrvaško zvezo. Zdaj naj bi novi klub igral v prvi hrvaški ligi oziroma drugem kakovostnem rangu hrvaške košarke, za HT Premijer ligo. Cedevita Junior se je odločila, da kupi klub Agrodalm in prevzeti njegovo licenco za nastopanje v prvi ligi. Uradno naj ne bi bilo še nič podpisano, toda dogovor naj bi bil v bistvu že sklenjen.     
Atlantic group oziroma Tedeschi pa bo ukinil tudi vso sponzoriranje hrvaške lige, tako da na parketih v Sinju, Reki ali Osijeku ne bo blagovnih znamk, ki sodijo pod okrilje Atlantic Group.
Kaj to pomeni za ljubljanski klub Cedevita Olimpija? Morda nič, toda z novim klubom na Hrvaškem, so se povečali tudi stroški Tedeschija pri slovenskih južnih sosedih. Ali to pomeni manj denarja za Olimpijo, ali bo ta klub prostor za odlaganje odvečnih igralcev iz C. Olimpije?

Članki iz rubrike