ženska Dobra karma

Energijska napoved od 26. 2. do 5. 3.: na udaru ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

ku
ku
1 29.08.2019 20:08:16

TEDESCHI kupil klub na Hrvaškem! Kaj to pomeni za CEDEVITO OLIMPIJO v LJUBLJANI?

alesfevzer.com
Košarkarski klub Cedevita oziroma kar je od njega ostalo na Hrvaškem, se je odločil, da pride v najboljšo hrvaško ligo po drugi poti.

Po pisanju hrvaškega spletnega portala Crokošarka je lastnik Emil Tedeschi odstopil od projekta Cedevita Junior za katerega naj bi igrali najboljši igralci mladinske šole in, ki bi moral začeti v najnižji hrvaški ligi (četrti), potem ko niso dosegli dogovora s hrvaško zvezo. Zdaj naj bi novi klub igral v prvi hrvaški ligi oziroma drugem kakovostnem rangu hrvaške košarke, za HT Premijer ligo. Cedevita Junior se je odločila, da kupi klub Agrodalm in prevzeti njegovo licenco za nastopanje v prvi ligi. Uradno naj ne bi bilo še nič podpisano, toda dogovor naj bi bil v bistvu že sklenjen.     
Atlantic group oziroma Tedeschi pa bo ukinil tudi vso sponzoriranje hrvaške lige, tako da na parketih v Sinju, Reki ali Osijeku ne bo blagovnih znamk, ki sodijo pod okrilje Atlantic Group.
Kaj to pomeni za ljubljanski klub Cedevita Olimpija? Morda nič, toda z novim klubom na Hrvaškem, so se povečali tudi stroški Tedeschija pri slovenskih južnih sosedih. Ali to pomeni manj denarja za Olimpijo, ali bo ta klub prostor za odlaganje odvečnih igralcev iz C. Olimpije?

Članki iz rubrike