zala kralj, gašper šantl Odkrito.si

Zala Kralj sprejela presenetljivo odločitev!

astrologija, astrološko, znamenje, horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 20. maja

The Work Petisvet.si

Psihoterapija, kakršne kamere še nikoli niso ...

kmetija1 Svet24.si

Pasti televizijske resničnosti

kraljica Svet24.si

Britanska kraljica ponuja sanjsko službo za zelo ...

ziva vadnov (8) Njena.si

Nekdanja Miss Slovenije že tretjič noseča!

bojan zlebnik Njena.si

Konec Delovne akcije

ku
ku
2 11.05.2019 10:44:37

VSE JASNO! Želi si k Luki Dončiću! Njegov ODGOVOR ne pušča NOBENIH DVOMOV!

vszi
Bo to nova udarna branilska naveza Dallasa?

Ameriški mediji so se v zadnjih tednih razpisali o možnosti selitve Patricka Beverleyja, do tega poletja člana Los Angeles Clippers, v Dallas. Beverleyjev twit Luki Dončiču je govorice o temu še podžgal. No, zdaj se je na uradni spletni strani lige NBA oglasil Beverley in pojasnil vse.

Kaj je pomenil omenjeni twit? »Videl sem, da me je začel slediti na socialnih omrežjih, zato sem tudi jaz pomislil isto stvar (povezava z Dallasom op. p.). Zabavam se, lepo je biti prost igralec,« je dejal Beverley in dodal, da bi v naslednji sezoni z veseljem zaigral z Dončićem. »Seveda. Dominira z žogo v rokah in vleče prave poteze. Če se bo to zgodilo, bomo v peterki jaz, Luka, Tim Hardaway Jr., Kristaps Porzingis, Courtney Lee. Ko malo pomisliš, je to res močna ekipa. Ampak se bom še pozabaval na trgu prostih igralcev. Trdo delam, zato bom užival,« je dodal Beverley.

Dončiću je nato navrgel še en kompliment, toda tudi njegovemu edinemu konkurentu za naziv novinca leta v ligi NBA. Na vprašanje, kdo od mladih košarkarjev bi v prihodnosti lahko postal velika težava za pokrivati v obrambi, je odgovoril: »Trae Young. V bistvu Trae in Luka. Oba sta zelo močna.«

Članki iz rubrike