Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 30.04.2019 16:43:50

Končnica DALLASU vzela prvo tarčo? Dončićevi Telički bodo morali v boju za ZVEZDNIKA LIGE plačati TOLIKO!

Profimedia
Prestopna tržnica bo v ligi NBA zagotovo zelo pestra. Še posebej v Dallasu, kjer želijo sestaviti močan igralski mozaik.

Po poročanju številnih floridskih medijev, med njimi so prvi zgodbo objavili pri Orlando Sentinelu, je njihova prva tarča Nikola Vučević, ki pa še zdaleč ni edini, saj se pojavljajo tudi nekatera druga imena, med katerimi izstopajo Khris Middleton, Malcolm Brogdon, Julius Randle, Kemba Walker in še nekateri. 

Toda Črnogorec v dresu Orlanda naj bi bil prva tarča. Vučević je bil blizu odhoda že v letošnji sezoni, a je boj za končnico spremenil odločitev moštva. Tako utegne biti tudi za prihodnje sezone, če se košarkar, ki ima istega agenta kot Luka Dončić, odloči ostati na Floridi. 

nikola vucevic
Profimedia

Toda Dallas ima pripravljeno rešitev v podobi 140,6 milijonov dolarjev za pet sezon za 28-letnega Črnogorca, ki je bil v letošnji sezoni naravnost izjemen. Dosegal je 20,8 točke, 12,0 skokov in 3,8 podaje ob 36-odstotnem metu za tri točke. 

Če bo Dallas hitro uredil zadeve s Porzingisom, bi utegnil biti 28-letni in 213 cm visoki center prava pridobitev za (Euro)Dallas, ki želi Dončiću in prej omenjenemu Latvijcu priključiti še enega zvezdnika za morebiten naskok proti vrhu zahodne konference. Vučević se zdi prava rešitev, a več bo pokazal čas ... in zelenci. 

doncic-porzingis
Arhiv

Članki iz rubrike