Černobil MajaLiza 7 Odkrito.si

Tako je Černobil videti danes

Alma Novljan Svet24.si

Iščejo mamo: za informacijo, ki jih bo ...

test Petisvet.si

Veliki test vaše osebnosti - vodi vas podzavest

naslovka Svet24.si

Neurja pustošijo! Ali ste v kampu sploh ...

ingrid 1 Svet24.si

Sovrstniki so Ingrid radi poniževali

Tina Maze Njena.si

Tina Maze razkrila, kaj je njena nova strast

LPD-50 Njena.si

Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen ...

ku
ku
0 30.04.2019 13:58:13

Goran Dragič NIČ VEČ ZA MIAMI! Odločitev kluba glede prihodnosti slovenskega zvezdnika JASNA!

twitter
Prestopno kolo se vrti tudi med končnico lige NBA. V MIamiju se pripravljajo na temeljito prenovo moštva.

Del te prenove pa naj bi bil tudi Goran Dragić, če je verjeti pisanju Ire Windermana za Sun Sentinel, ki velja za enega največjih insajderjev Vročice iz Miamija.

Heat imajo namreč težavo z nekaterimi visokimi pogodbami, med katerimi je tudi Dragićeva, ki znaša 19,2 milijonov dolarjev za zadnje leto. Po poročanju omenjenega časnika pričakujejo, da bo Dragić vzel igralsko opcijo in v sezoni 2019/20 ostal v moštvu Miamija, nato pa se bo ozrl po drugih moštvih.

Miami bi sicer lahko dejal Dragiću, da izstopi iz zadnjega leta pogodbe in nato podpiše novo, daljšo pogodbo, a bi to na dolgi rok prineslo večje breme v sezonah po naslednji. Pač odvisno, kako dolgo pogodbo bi podpisal. Poleg tega bi lahko kot prosti igralec podpisal pogodbo kje drugje. Denimo za Dallas, kar ne bi bilo nemogoče. 

Tako pa je v interesu tako Dragića kot Miamija, da Ljubljančan oddela zadnje leto pogodbe in se potem razide z Vročico, ki se želi v naslednjih letih znebiti visokih pogodb in graditi na mladih košarkarjih. 

Dragić bo 6. maja dopolnil 33 let, v letošnji sezoni pa se je spopadal s številnimi poškodbami, zaradi katerih je odigral le 36 tekem in na njih dosegal po 13,7 točke in 4,8 podaje na tekmo.

Članki iz rubrike