mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 06.03.2019 10:39:00

DRZEN načrt Dallasa! Dončiću in Porzingisu nameravajo pripeljati … NJEGA!? Pred vrati je SUPERZVEZDNIK!

Reuters
Govorilo se je o Nikoli Vučeviću, toda Dallasova prva želja je menda veliki superzvezdnik.

Dallas bo imel po številnih igralskih rošadah v letošnji sezoni poleti dovolj denarja, da s trga prostih igralcev pripelje eno od velikih rib. Kot poroča ugledni ameriški novinar Frank Isola so se odločili za največjo. V Teksas želijo pripeljati Kevina Duranta!

Španska Marca poroča, da se je Mark Cuban odločil ustvariti veliko trojko in ta z Luko Dončićem, Kristapsom Porzingisom in Kevinom Durantom bi bila zares sijajna. Mavse bi takoj pahnila v boj za šampionski prstan. Dallas naj bi Durantu ponudil maksimalno pogodbo in čeprav se je največ govorilo o selitvi zvezdnika Golden Stata v New York, je menda precej možnosti, da bi Duranta bolj zamikal Dallas. Logično – združitev z Dončićem in Porzingisom je veliko mamljivejša od združitve z Dennisom Smithom Jr., Alonzom Trierjem, Kevinom Knoxom …

Poleg Duranta pa si Dallas želi še enega od prvih petih izborov na naboru (v nasprotnem primeru njihov izbor pripade Atlanti) in že dela na temu. Vsi visoki porazi so jasen pokazatelj ’tankanja’. Se v Dallasu v naslednji sezoni obeta sanjsko moštvo? 

No, prihod Duranta bi bile seveda mokre sanje navijačev Dallasa (nikakor ne neuresničljive), če Cubanu ne uspe ujeti glavne zvezde na tržnici, pa utegne lovke stegniti drugam. Naslednji želji naj bi bila črnogorski center Nikola Vučević in ameriški ostrostrelec Khris Middleton. 

Članki iz rubrike