mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 02.02.2019 21:19:24

Oče Anthonyja Davisa ŠOKIRAL: Nočem, da gre TJA!

Reuters
V ligi NBA nestrpno pričakujejo, kje bo kariero nadaljeval Anthony Davis.

Na začetku tedna je postalo jasno, da fant ne želi podaljšati sodelovanja z New Orleansom, čeprav bi mu ta prinesel goro denarja.

Seveda se je takoj začelo ugibati o usodi velikega zvezdnika in kaj mu prinaša prihodnost. Kje bo nadaljeval kariero? Njegova velika želja je, da bi igral za moštvo, s katerim bi se imel možnost boriti za naslov prvaka.



Takoj se je začelo špekulirati z imeni, kot so Los Angeles Lakers, New York Knicks, Boston Celtics. Želijo si ga tudi pri Brooklyn Netsih, kjer so se pripravljeni odreči kar nekaj svojim najboljšim košarkarjem, kljub temu pa naj bi imeli Lakersi vseeno največ možnosti, da ga dobijo, ki so poslali tudi uradno ponudbo za menjavo, saj ga želijo združiti z LeBronom Jamesom.

V njej piše, da bi za Davisa dali Lonza Balla, Kyla Kuzmo, Rajona Ronda, Michaela Beasleyja in izbor v prvem krogu nabora. Zanimivo je, da se je zdaj oglasil tudi košarkarjev oče, ki je hitro povedal, kje si ne želi videti svojega sina. "V Bostonu. Nikoli ne bi želel, da bi moj sin igral za Boston. To pa zaradi tega, kar so tam naredili Isaiahu Thomasu. Ne poznajo lojalnosti. Fant je za njih dal srce in dušo, oni pa so ga zamenjali," je dejal starejši Davis, ki pa je ob tem dodal, da je to samo njegovo razmišljanje.

Članki iz rubrike