stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 01.02.2019 20:48:43

Ker ni bil izbran na All Star, se je RAZJOKAL! In kaj sta storila zvezdniška tekmeca? Ne boste verjeli, brezsrčno sta se... (video)

vszi
Ste morda mislili, da igralcem nastop na tekmi zvezd vendarle ne pomeni toliko, da bi zaradi tega točili solze? Pomislite še enkrat.

Marsikateri ljubitelj na sončni strani Alp bo rekel, da se je največja krivica pri glasovanju za All Star ekipe zgodila Luki Dončiću. A najbrž je Rudy Gobert tisti, ki ima največ razlogov za pritoževanje. Center Utaha je sicer eden tistih, ki ni ravno najbolj atraktiven, toda njegove kvalitete so nesporne, strokovnjaki so si enotni, da gre za enega najboljših obrambnih igralcev lige, njegov Jazz pa je na dobri poti za končnico.

Za Francozom je neprespana noč. Tudi, ko je dan potem stopil pred novinarje, je bil vidno vznemirjen. "Bila je težka noč, mama me je poklicala v joku... Težko je bilo, a kar je je." 

"Mislim, da je nespoštljivo. Vsi trenerji pridigajo o obrambi, vsak dan govorio o obrambi, o tem, kako pomemben je ta vidik igre za zmagovanje. Ko pa pride čas glasovanja, pa ne morejo nagraditi najboljšega obrambnega igralca v ligi." Kmalu potem se je zlomil, 26-letni orjak ni mogel več zadrževati solz.

Niso vsi pokazali razumevanja za ta izliv čustev ob razočaranju. "Se pravi naj začnem še jaz jokati... ker ne grem v Charlotte?" je na socialnem omrežju zapisal član Golden Stata Draymond Green. Pridružil se mu je tudi soigralec Andre Iguodala. "Bo jokal v avtomobilu?"

Vse, kar bi še dodali, je, da komaj čakamo dvoboj Utah Jazzov in Golden State Warriorsov.

Članki iz rubrike