miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

Lady Gaga Svet24.si

Je Lady Gaga zaradi njega pustila svojega ...

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

iris mulej Njena.si

Iris Mulej objavila prelepe nosečniške ...

severina Svet24.si

Severina propada? Odpušča sodelavce, naganja ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

iris mulej Njena.si

Iris Mulej objavila prelepe nosečniške ...

ku
ku
0 05.01.2019 13:24:00

To pa je ČAST! 'All-Starovec' se je pred svojo tekmo ogreval kar v dresu Dončića! (VIDEO)

vszi
Luka Dončić je dobil lepo podporo.

Wonderboy oziroma Matador, kot mu pravijo v Teksasu, ni edina najstniška zvezda v Dallasu. Tam, v hokejski dvorani, blesti tudi Miro Heiskanen, 19-letni zvezdnik moštva iz lige NHL Dallas, ki je ravno pred dnevi izvedel, da bo premierno nastopil na All-Star tekmi najmočnejše hokejske lige na svetu.

Zdaj so v Dallasu odločeni, da tja spravijo tudi Luko Dončića. Zaenkrat mu kaže odlično. Po prvih objavljenih delnih rezultatih v glasovanju za nastop na tekmi vseh zvezd je namreč prejel 689,839 glasov in zasedel četrto mesto na zahodu. Pred njim so (bili) le LeBron James (1,083,363), Steph Curry (793,111) in Derrick Rose (698,086). No, Heiskanen in moštvo Dallas Stars pa so se odločili, da Slovencu priskočijo na pomoč.

Finec, ki ga je Dallas na naboru kot tretjega izbral že pred dvema letoma, se je pred eno od tekem ogreval kar v dresu Dončića, njegovo moštvo pa je posnetek delilo na twitterju in svoje hokejske privržence pozvalo, naj glasujejo za Dončića. Za slovenskim čudežnim dečkom torej stoji cel Dallas!

Članki iz rubrike