serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Tjaša Železnik Svet24.si

FOTO: Naši zvezdniki pred desetimi leti in danes

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je znašla v srbskem seks ...

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

nu
nu
6 02.01.2019 12:29:43

Uf, takole bi bila danes videti postava bivše Juge... Bi Američani še naprej mirno spali?

V teh dneh so košarkarji s prostora nekdanje skupne države pravi mali hit onstran velike luže.

V teh dneh so košarkarji s prostora nekdanje skupne države pravi mali hit onstran velike luže. Nikola Jokić je sinoči proti New Yorku zabeležil trojnega dvojčka (19 točk, 15 podaj in 14 skokov), predvsem asistence, ena lepša od druge, pa so spravljale tribune na noge.

Potem je tu Bosanska zver Jusuf Nurkić, ki je proti Sacramentu pisala zgodovino, takšnih številk ni svojčas beležil niti Wilt Chamberlain. O Luki Dončiću na tem mestu ne bomo izgubljali besed, svojo najboljšo sezono onstran Atlantika igra Nikola Vučević, ki v dresu Orlanda v povprečju beleži 20 točk in 12 skokov, pa tudi oba Bogdanovića, Indianin Bojan in Sacramentov Bogdan.


V zaključku decembra je tudi center Lakersov Ivica Zubac končno nakazal, da morda vendarle ni zgrešen primer, potem je tu seveda vedno zanesljivi, a trenutno poškodovani Goran Dragić.

Igra košarko celotna Jugoslavija. Ob tem se poraja vprašanje kako bi bila danes videti ekipa rajnke Jugoslavije, predvsem pa kakšen bi bil njen domet. Predstavljajte si peterko, v kateri bi bil organizator igre Dragić, Dončić na dvojki, Bojan Bogdanović na trojki, pod obročema pa Jokić in Nurkić. Klop: Bogdan Bogdanović, Vučević, Dario Šarić, Nemanja Bjelica...

Bi  Američani še naprej mirno spali?

Članki iz rubrike