vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

julen, iskanje, totalan, iskalna akcija Svet24.si

Še nekaj metrov do malega Julena, a gre zelo ...

jeza Svet24.si

Tedenski horoskop: zalomilo se bo marsikaj

uros in senka Njena.si

DJ Umek se je poročil

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

ku
ku
5 29.12.2018 15:25:50

JAVNO RAZTRGAN zaradi Luke Dončića: Odločil si se, da bo ZGOLJ VABA?!? To je bila HUDA NAPAKA, ki jo trener naredi le ...

Profimedia
Trener Dallasa v nemilosti zaradi zadnje akcije na tekmi proti New Orleansu.

Zadnji napad na tekmi lige NBA med New Orleansom in Dallasom še vedno buri duhove. Gostje bi lahko s trojko prišli celo do zmage, če bi zadeli met za dve točki, bi sledil podaljšek. Toda zadnja akcij je bila neuspešna; Dennis Smith Jr. je šel na polaganje, a mu ni uspelo. Medtem so se navijači Dallasa držali za glavo in spraševali predvsem to, zakaj za vraga Dallas žoge ni spravil do Luke Dončića, ki je na tej tekmi dosegel kar 34 točk. Kasneje je krivdo za neuspeh na svoja pleča prevzel trener Rick Carlisle, ki je posledično postal tarča sila ostrih in neizprosnih kritik.

"Dallasov zadnja in neuspešna akcija je prav zares nekaj, kar kot krivda leži na ramenih trenerja. Dončić je za tri metal s kar 70-odstotno uspešnostjo. Sedem zadeti od desetih. Prav tako je že našel način, kako zadeti ob Holidayu. To moraš upoštevati. Zato se moraš vrniti k temu fantu," so zapisali na spletni strani sbnation.com, kjer so članek opremili z naslovom "Dallas je želel v zadnjem napadu Luko Dončića uporabiti kot vabo; slaba ideja", in nadaljevali: "Namesto tega je Dončić pogledoval proti trenerju in trenerskemu štabu ter se spraševal natanko to, kar se je spraševal ves svet: zakaj niste dali žoge novincu leta in domnevnemu obrazu celotne franšize?! To je napaka, ki je več kot enkrat ne storiš. Ko je igralec, ki je tako nadarjen kot Dončić, vroč tako zelo, kot je bil Dončić na tej tekmi, potem mu daš žogo. Konec debate."

Članki iz rubrike