dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

Jelena Karleuša Svet24.si

VIDEO: Karleuši odneslo pokrov, napadla, pljuvala...

polna luna Petisvet.si

Ponedeljek, 17. 6. 2019 - med polno Luno in ...

podrto drevo_avto Svet24.si

Neurje ruvalo drevesa in odkrivalo strehe

hrvaška obala, ožujsko Svet24.si

V fizičnem obračunu na hrvaškem otoku ...

Marko posavec naslovna Njena.si

EKSKLUZIVNO: 'Med šovom sem se noro zaljubil v ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

ku
ku
0 19.12.2018 13:36:40

Luka ima novega OBČUDOVALCA! In to človeka, ki ga je nedolgo tega OBČUDOVALA vsa Amerika!

Isaiah Thomas
Luka Dončić je dobil nov izjemen kompliment.

Po novi izvrstni predstavi v Denverju, ki jo je Luka končal s 23 točkami, 12 asistencami in 6 skoki, je dobil nemalo novih občudovalcev tudi v tem delu ZDA. Eden od njih je nihče drug kot trenutno poškodovani zvezdnik Denverja Isaiah Thomas.

Gre za košarkarja, ki ga je lansko pomlad občudovala vsa Amerika. Čeprav mu je tragično umrla sestra, je nastopil na tekmi play-offa proti Chicagu in svojo ekipo sijajno vodil v naslednji krog, nato blestel tudi proti Washingtonu in v konferenčnem finalu izpadel proti Clevelandu Kralja Lebrona Jamesa. Skratka, ime, ki v NBA-ju pomeni veliko.

In ta košarkar je po Dončićevi predstavi v Denverju dal celemu svetu jasno vedeti, da je velik oboževalec Slovenca. Na twitterju je zapisal: »Dončić ima ’HOOP’ igro. Naj tako nadaljuje.« Zanimiv kompliment, ki pa marsikomu ni razumljiv, pa ne le v Sloveniji, temveč tudi ZDA. No, zaradi tega je Thomas na twitterju objavil nov twit in svoje besede pojasnil: »Pravi ’hooperji’ vedo, kaj mislim s tem, ko rečem ’HOOP’ igra. Obstaja razlika med ’hooperji’ in dobrimi igralci.« To pove vse. Amen.

Članki iz rubrike