miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

ku
ku
0 19.12.2018 13:36:40

Luka ima novega OBČUDOVALCA! In to človeka, ki ga je nedolgo tega OBČUDOVALA vsa Amerika!

Isaiah Thomas
Luka Dončić je dobil nov izjemen kompliment.

Po novi izvrstni predstavi v Denverju, ki jo je Luka končal s 23 točkami, 12 asistencami in 6 skoki, je dobil nemalo novih občudovalcev tudi v tem delu ZDA. Eden od njih je nihče drug kot trenutno poškodovani zvezdnik Denverja Isaiah Thomas.

Gre za košarkarja, ki ga je lansko pomlad občudovala vsa Amerika. Čeprav mu je tragično umrla sestra, je nastopil na tekmi play-offa proti Chicagu in svojo ekipo sijajno vodil v naslednji krog, nato blestel tudi proti Washingtonu in v konferenčnem finalu izpadel proti Clevelandu Kralja Lebrona Jamesa. Skratka, ime, ki v NBA-ju pomeni veliko.

In ta košarkar je po Dončićevi predstavi v Denverju dal celemu svetu jasno vedeti, da je velik oboževalec Slovenca. Na twitterju je zapisal: »Dončić ima ’HOOP’ igro. Naj tako nadaljuje.« Zanimiv kompliment, ki pa marsikomu ni razumljiv, pa ne le v Sloveniji, temveč tudi ZDA. No, zaradi tega je Thomas na twitterju objavil nov twit in svoje besede pojasnil: »Pravi ’hooperji’ vedo, kaj mislim s tem, ko rečem ’HOOP’ igra. Obstaja razlika med ’hooperji’ in dobrimi igralci.« To pove vse. Amen.

Članki iz rubrike