mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 22.11.2018 13:16:21

EVROPSKI ČAROVNIK ŽE ZAPUŠČA NBA: Konec je, odhajam!

Reuters
Na stari celini je bil eden najboljših košarkarjev. Umetnik, eden tistih, za katerega bi vedno plačali vstopnico. V NBA si po drugi strani ni uspel izboriti svojega prostora pod soncem.

Miloš Teodosić je v Evropi osvojil vse, kar se je osvojiti dalo in na vrhuncu kariere se je odločil poskusiti še v NBA. Za razliko od denimo rojaka Dejana Bodiroge, ki ga je NBA dolgo klicala, a nikoli priklicala. Teodosića je onstran velike luže pričakala rdeča preproga. In na začetku je res navduševal s podajami, ki imajo oči ter sijajnim razumevanjem igre. Toda čarovnija in z njo navdušenje nad srbskim organizatorjem igre sta počasi plahnela.

Danes je pri Los Angeles Clippersih obsojen na epizodno vlogo, v letošnji sezoni so mu minute še bolj skopo odmerjene. Srbski poet priložnost dobil le v tako imenovanem garbage timeu, ali pa še to ne. In zdaj je le še vprašanje časa kdaj se bo vrnil »domov«, v Evropo, vsaj tako pravi sam.


»Iskreno rečeno, malce težje se mi je privaditi na manjšo minutažo, a poskušam. Sem povsem zdrav in nimam težav s poškodbami, tako da bomo videli, kako bo v nadaljevanju sezone. Mislim, da ne bom ostal tu. Prišel sem, videl kako je tu in... Bolj uživam in lepše mi je igrati v Evropi. Zagotovo se bom vrnil v Evropo. Morda med sezono ali pa po koncu sezone, bomo videli,« je za Glas Amerike dejal 31-letni Teo, ki je ob tem še potrdil, da bo za SP 2019 na voljo srbskemu selektorju Saletu Đorđeviću.

Prišel, videl in zma.... Odšel. NBA zanj ni bila obljubljena dežela, tam se pač igra drugačna košarka.

Članki iz rubrike