favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 14.11.2018 12:15:27

Bojevniki brez suspendiranega Greena do zmage v Atlanti

Košarkarji Golden State Warriors, dvakratni branilci naslova prvaka v ligi NBA so še pred tekmo z Atlanta Hawks ostali brez zvezdnika Draymonda Greena. Po vročem sporu s soigralcem Kevinom Durantom pri porazu proti LA Clippers ga je namreč klubsko vodstvo suspendiralo za eno tekmo, a kljub temu so bojevniki domačo tekmo dobili s 110:103.

Prvi strelec večera v Oaklandu ob zmagi nad Atlanto je bil prav Durant, ki je dosegel 29 točk, šest skokov, tri podaje in dve ukradeni žogi, Klay Thompson je k zmagi dodal 24 točk, Quinn Cook pa 18. Prvi zvezdnik ekipe Steph Curry je še na seznamu poškodovanih.

Pri gostih se je z 22 točkami najbolj izkazal Taurean Prince.


Cleveland Cavaliers, štirikratni zaporedni finalisti lige NBA in zmagovalci leta 2016, ki so zelo oslabljeni zaradi poškodb, so s 113:89 premagali Charlotte Hornets. Jordan Clarkson je dosegel 24 točk, Tristan Thompson je zbral 21 skokov in 11 točk, konjeniki pa so prišli šele do druge zmage to sezono.

Seznam poškodovanih pri Clevelandu se daljša iz dneva v dan; na njem so Kyle Korver, Cedi Osman, zvezdnik Kevin Love, član prve peterke George Hill in Sam Dekker. Trener Larry Drew je tako šele na dan tekme izvedel, koga ima sploh na voljo.

Houston Rockets pa so v gosteh pri Denver Nuggets zmagali s 109:99 na krilih Jamesa Hardna, ki je 19 od svojih skupno 22 točk dosegel v drugem polčasu. Harden je za rakete, ki so še tretjo zaporedno tekmo igrale brez Carmela Anthonyja, zbral še 11 podaj, Chris Paul pa 21 točk.

Izidi
Cleveland Cavaliers - Charlotte Hornets  113:89
Denver Nuggets - Houston Rockets          99:109
Golden State Warriors - Atlanta Hawks    110:103
Značke: nba, košarka

Članki iz rubrike