Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 21.10.2018 10:51:31

POKVARJEN debi LeBrona v LA-ju! Prst v oko, udarci v obraz, na koncu so morali posredovati VARNOSTNIKI (video)

To je bil večer, ko je LeBron James v rednem delu lige NBA prvič v dresu jezernikov zaigral v domačem Staples Centru. Vendar, tekma bo ostala v spominu po nečem drugim - po incidentu v zadnji četrtini.

Dobre štiri minute pred koncem dvoboja je pri rezultatu 109:108 za goste iz Houstona zvezdnik raket James Harden krenil v tako imenovani polprotinapad. "Bradač" je mimo mladega Brandona Ingrama našel pot do obroča, potem pa ga je Ingram odrinil.

Jasno, hitro se je zaiskrilo, Lance Stephenson pa je Ingrama odvlekel na drugo stran igrišča in s tem pogasil požar. Vendar, iskra še ni povsem ugasnila. Ostro razpravljanje o dogodku se je nadaljevalo, prednjačila pa sta Rajon Rondo in Chris Paul. Slednji je naposled potisnil prst v oko prvemu, ta pa mu ni ostal dolžan. Dvakrat ga je udaril v obraz, kar je bilo dovolj, da se je po parketu začelo prerivati več igralcev iz obeh ekip.


Vmešal se je tud LeBron James, ki je dolgoletnega kolega iz tekem vseh zvezd in ameriške reprezentance Chrisa Paula odvlekel stran. Vmešali so se celo varnostniki, ki so dokončno umirili razgrete strasti. Ingram, Rondo in Paul so bili izključeni.

Houston je na koncu slavil s 124:115 in tako po uvodnem porazu z New Orleansom dosegel prvo zmago v tej sezoni. LA Lakersi so po porazu v Portlandu izgubili še drugič in so še brez zmage.

James ni izgubil le srečanja, poražen je bil tudi v internem dvoboju prvih zvezdnikov. Njegovih 24 točk ob mizernem metu za tri toček (1:7) je James Harden konkretno presegel - 36 točk in met za tri točke 5:10.

Značke: nba, pretep

Članki iz rubrike