Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 25.09.2018 17:43:27

IMAJO MORILCA! Po sedmih letih razrešen UBOJ črnogorskega KOŠARKARJA! (video)

kk cetinje
Črnogorska policija je po sedmih letih razrešila uboj obetavnega črnogorskega košarkarja Ljuba Jovanovića, ki je bil junija 2011 med ropom stavnice v mestu Cetinje ustreljen.

Policija je kot glavnega osumljenca za uboj 24-letnega košarkarja, člana črnogorske B-reprezentance, obtožila občana Cetinja Aleksandra Konatarja. Za pomočnika pri izvršitvi kaznivega dejanja je imenovala Nikolo Vuletića, ki se trenutno nahaja izven dosega črnogorskih oblasti.

Umor se je zgodil 30. junija 2011, ko je oboroženi moški, po trditvah policije Konatar, izvedel rop stavnice v centru Cetinja, medtem ko je njegov domnevni pomočnik Vuletić stražil na vratih, poročajo TV Vijesti.



Jovanović naj bi po ugotovitvah policije bil naključna žrtev, saj se je v stavnico skupaj s kolegom zatekel pred dežjem. Ob izvedbi ropa naj bi se po ugotovitvah policije ropar ustrašil visokoraslega košarkarja, zato naj bi sprožil strel, ki je Jovanovićapo odboju zadel v prsi. Roparja sta zatem s kraja zločina pobegnila z nekaj sto evri.

Policija je pri razreševanju kaznivega dejanja dolgo tavala v temi, zato je razpisala 20.000 evrov nagrade za informacije, ki bi privedla do izvršiteljev.

Značke: črna gora, košarka, uboj

Članki iz rubrike