900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 25.09.2018 10:33:16

Dragić odkrito o poslovilni turneji Wadea, predsednik pa (tudi) o možnosti ZAMENJAVE Slovenca v Phoenix (ali kam drugam)!

Goran Dragić
Reuters
Goran Dragić je Pat Riley sta razjasnila načrte za bližnjo prihodnost.

Ko je Dwyane Wade naznanil, da bo letošnja sezona njegova poslovilna turneja, je postalo bolj kot ne jasno, da se Goranu Dragiću v Miamiju obeta ena od stranskih vlog. Kaj pa si o tem misli Gogi? »Zelo sem srečen, da bom del zadnjega plesa z Dwyanom,« je ameriškim medijem dejal Slovenec in s tem ponudil odgovor, s katerim je zlasti na sončni strani Alp marsikoga presenetil.

Ni namreč bilo malo takih, ki so (bili) prepričani, da bi moral Dragić zamenjati delodajalca. Kot idealna rešitev se je ponujal Phoenix z Dragićevim nekdanjim selektorjem in dobrim prijateljem na klopi Igorjem Kokoškovom. Nekdanji klub zmaja iz Slovenije namreč išče prvega organizatorja igre, Kokoškov pa ne skriva, da bi bil Gogi idealna rešitev.

A manevrskega prostora v Phoenixu nimajo veliko, v zameno za Slovenca so pripravljeni ponuditi le kakšen izbor ali dva na katerem od naslednjih naborov. Zanimivo, tudi Miami je Dragića iz Phoenixa pripeljal v zameno za dva izbora …. In prvi mož vročice Pat Riley si o tem misli tole: »Veliko raje imam Gorana kot dva izbora.« Težko je torej verjeti, da bi ga bil pripravljen izpustiti nazaj v Arizono.

Članki iz rubrike