Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 24.04.2018 21:24:45

BENIALNO! Poglejte, kako je BENU UDRIH poskrbel za potezo večera in Žalgiris pri tem popeljal na prag final foura! (video)

Profimedia
Stari maček Beno Udrih je pokazal, da še ni za staro šaro, na parketu je bil pravi general in pri tem poskrbel za eno izmed potez tedna, meseca...

Olympiakos se je izgubil v zelenem gozdu, Žalgiris je bil praktično vseskozi v vodstvu, na koncu pa je slavil z visokih 80:60. Litovski velikan zdaj vodi z 2:1 v zmagah in je le še zmago oddaljen od zaključnega turnirja četverica.


Med junaki torkove zmage je bil tudi Beno Udrih. Petintridesetletni organizator igre morda ni več tako hiter kot nekoč, toda s svojimi izkušnjami in pregledom nad igro je eden (naj)pomembnejših kamenčkov v mozaiku Šarunasa Jasikevičiusa. Slovenec je v samo trinajstih minutah v statistiko vpisal 6 točk in kar 6 podaj. Najlepša je bila tista Aaronu Whitu, alley-oop, ki bo zagotovo pristal med vrhunci kroga in ki je dvignil dvorano na noge.

Pri zmagovalcih je bil sicer najboljši strelec Brandon Davies z 18 točkami, pet manj jih je dosegel Paulius Jankunas. Pri poražencih je s 14 točkami prednjačil Vasilis Spanulis. Četrta tekma bo na sporedu čez dva dni.

Članki iz rubrike