Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
3 22.04.2018 12:21:20

SRAMOTA na tekmi slovenske lige: Sodnik zaradi glasnih navijačev prekinil tekmo in želel izprazniti tribune, vrhunec pa ... (video)

Nikola Miljković
Košarkarska tekma med Šentjurjem in Rogaško, hkrati tudi lokalni derbi desetega kroga lige Nova KBM za prvaka, je bila prekinjen zaradi neprimernega vedenja navijačev Šentjurja in bo končni epilog dobila za zeleno mizo.

Tekma je bila prekinjena v prvi minuti zadnje četrtine pri vodstvu gostov 58:51. Tehnični komisar tekme Marjan Hafnar je v poročilu o tekmi zapisal: "Prvi sodnik srečanja je zaradi neprimernega vedenja članov navijaške skupine domačega kluba zahteval, da ti zapustijo dvorano. Organizator ni zagotovil odhoda navijačev iz dvorane in po 20 minutah čakanja so uradne osebe sprejel sklep, da se tekma prekine." Sporni so bili vzkliki navijačev glavnemu sodniku "Bravo, Španič", s katerimi so domači navijači izrazili nestrinjanje z eno od sodniških odločitev. Delivcu pravice se to ni zdelo primerno, zaradi česar je zahteval, da organizator tribune izprazni. Ker se to ni zgodilo, je tekmo dokončno odpovedal ...


Odločitev o tekmi bo v prvih dneh prihodnjega tedna sprejel komisarja lige Boris Majer po prejemu dopolnilnih izjav uradnih oseb in uradnih predstavnikov obeh klubov.

Glede na to, da to ni bil prvi tovrstni incident v tej dvorani, se Šentjurju obeta denarna kazen in izguba točk, Rogaška pa bo verjetno prišla do zmage, s katero bo nadaljevala boj za polfinale državnega prvenstva.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike