betka Odkrito.si

Vinjena tekmovalka šova povzročila prometno ...

oblačno, sončno Svet24.si

Dež se bo počasi umaknil, a vročine ne bo

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 25. junija

plakat, velenje Svet24.si

Plakati v Velenju z napisi "za družino, za ...

Travis Scott, Kylie Jenner Najstnica.si

Travis Scott in Kylie Jenner skupaj na modni ...

horoskop Petisvet

Astro nasveti: 25.6. do 1.7. 2018

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar v zadregi

ku
ku
0 09.03.2018 16:10:17

NE, saj to NE MORE BITI RES: GROZLJIV padec mladega NBA zvezdnika! (video)

vszi
Posnetek tega, kar se je zgodilo mlademu zvezdniku Bostona Jaylenu Brownu v dvoboju z Minnesoto, resnično ni primeren za vsakogar.

Tik pred koncem tretje četrtine je pri zanesljivem vodstvu domače ekipe v dvorani vladalo prešerno razpoloženje. Vodstvo zelenih je z uspešnim zabijanjem še dodatno dvignil Jaylen Brown, ki je poskrbel za navdušenje na tribunah, a že v naslednji sekundi je v dvorani zavladalo srhljivo vzdušje.

Vsi so obnemeli, se prijeli za glavo, v očeh vseh prisotnih pa je bilo mogoče videti grozo in strah. Brownu so namreč pri silovitem zabijanju roke zdrsnile z obroča in z velike višine je grozljivo padel na hrbet.

Gre za prizor, ki si ga ne bi želeli videti niti v najbolj groznih sanjah. Seveda se je zdravniška služba bliskovito odvzala in prišla na pomoč nesrečnemu 21-letniku, ki je obležal na tleh. Videti je bilo, da gre za hujšo poškodbo, saj se je njegovo telo ob padcu odzvalo povsem nenaravno.

Vse skupaj je bilo videti resnično grozljivo, igralci, ki so se zbrali okoli Browna, so bili videti prestrašeni, kar je pozneje priznal tudi Marcus Smart. "Bil sem povsem prestrašen," je vidno pretresen povedal Browno soigralec. Njegove besede pa je dopolnil Al Horford: "To je bil zagotovo najhujši padec, kar sem jih kadarkoli videl."

Sploh si ne moremo predstavljati, kako hude poškodbe bi lahko utrpel Brown, verjetno take, ki bi ga zaznamovale za vse življenje, toda fant je imel srečo v nesreči. Na zadovoljstvo vseh ni utrpel hujših poškodb glave in vratu, tudi trener pa je poudaril, da se igralec počuti relativno dobro.

Članki iz rubrike