nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
20 03.02.2018 09:50:49

Bo imela Olimpija v naslednji sezoni res tako ZVEZDNIŠKI strokovni štab?! Blizu Ljubljani sta legendi Partizana in Crvene zvezde!

Duško Vujošević
Arsen Perić
Sliši se skoraj neverjetno, a menda ni.

Olimpija bi lahko po Gašperju Okornu in Zoranu Martiču v naslednji sezoni dobila precej bolj zveneča naslednika. Po poročanju Dnevnika sta namreč blizu sklenitve dogovora z ljubljanskim klubom sloviti srbski strateg Duško Vujošević in še en njegov cenjeni rojak Dejan Radonjić.

58-letni Vujošević je prava legenda Partizana, saj je tam med letoma 2001 in 2010 žel izjemne uspehe (vrhunec je F4 evrolige), obenem pa v orbito izstrelil številne mlade košarkarje. Pri Olimpiji naj bi prevzel vlogo nadzornika oziroma svetovalca, selitev v Slovenijo pa ga menda mika, ker so tu veliko boljši pogoji za zdravljenje diabetesa kot v Srbiji.

Mesto glavnega trenerja Olimpije pa bi lahko po poročanju omenjenega časnika zasedel 48-letni Dejan Radonjić, ki je je po osmih letih vodenja Budućnosti leta 2013 prevzel Crveno zvezdo in iz nje v štirih letih naredil stabilnega evroligaša.

Vsekakor izjemno dobre novice za navijače Olimpije, ki kažejo, da je prihodnost ljubljanske košarke svetlejša, kot se v tem trenutku morda zdi.

Članki iz rubrike