Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
19.04.2016 08:35:06
Deli članek:

Navijač Zvezde v glavo zadel Teodosića (video)

evroliga

Kapetan srbske reprezentance je bil po koncu evroligaške tekme tarča navijačev Crvene zvezde.

Splošno znano je, da je Miloš Teodosić velik navijač Crvene zvezde. Fotografija, na kateri skupaj s košarkarskimi kolegi Milošem Gurovićem, Darkom Miličičem, Nemanjo Aleksandrovom in Miletom Ilićem navija v dresih Zvezde med najbolj vnetimi pristaši rdeče-belih Delijami na nogometni tekmi z Glasgow Rangersi, je zelo znana in med navijači Zvezde med bolj kultnimi.

A tudi to ni pomagalo Teodosiću, da ga Delije na tretji tekmi četrtfinale evrolige med Zvezdo in CSKA-jem, katerega dres nosi, ne bi glasno izžvižgale. Že ob prihodu na parket je bilo tako, pozneje še vsakič, ko se je dotaknil žoge. Vse skupaj pa je vrhunec doživelo po koncu srečanja, ki so ga Moskovčani dobili z 78:71 in se tako s skupnim izidom 3:0 v zmagah kot prva ekipa uvrstili na zaključni turnir.

Ko je Teodosić zapuščal parket, je namreč v njegovo glavo priletel predmet. Po nekaterih vesteh je šlo za plastično steklenico, po drugih za kozarec. Jezni Teodosić je želel obračunati s tistim, ki ga je zadel in je šel proti tribuni, kar pa se najbrž zanj ne bi dobro končalo. K sreči je hitro reagirala policija, ki je preprečila, da se vse skupaj razvije v hujši incident.