Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
18.04.2016 13:48:13
Deli članek:

Si želite zrak z zadnje tekme Kobeja Bryanta? (foto)

Reuters

Staples Center je bil na zadnji tekmi Kobeja Bryanta poln do zadnjega kotička, tisti najbolj iznajdljivi gledalci pa so prišli do zanimive ideje, kako na ta račun vsaj nekaj zaslužiti.

Na spletni strani ebay, na kateri ljudje prodajajo različne predmete, se je tako pojavila tudi vrečka, v kateri je zrak z zadnje domače tekme moštva Los Angeles Lakers in njegovega prvega zvezdnika Kobeja Bryanta

Ameriški košarkarski zvezdnik je 13. aprila odigral zadnjo tekmo v svoji profesionalni karieri in se od Staples Centra poslovil s kar 60 doseženimi točkami. Ravno s te tekme pa naj bi bi zrak v vrečki, ki ga je neznanec ponudil javnosti. 

Izklicna cena je znašala zgolj 1 dolar, v naslednjih dnevih pa je narasla na neverjetnih 15.000 dolarjev. Razlog za takšno zanimanje se verjetno skriva tudi v dejstvu, da bo del izkupička namenjenega v dobrodelne namene.

Ali gre resnično za zrak s tekme, ostaja zavito v tančico skrivnosti, izvirni ideji pa vsekakor ne gre oporekati. Na ebayu se je kasneje sicer pojavilo ogromno število takšnih vrečk, ki naj bi vsebovale zrak s tekme, med drugim nekateri šaljivci skušajo prodati celo zadnji "prdec" Kobeja Bryanta ...